Turistička signalizacija na teritoriji Opštine Opovo: POSTAVLJAJU SE TURISTIČKE TABLE U SVA ČETIRI MESTA (VIDEO)

14/03/2018

POSTAVLJAJU SE TURISTIČKE TABLE U SVA ČETIRI MESTA
Opovo, 14. mart 2018;
[vsw id=”135fQNAMThY” source=”youtube” width=”625″ height=”344″ autoplay=”no”]
Nakon postavljanja ankera u februaru, ovih dana se postavljanjem nosača i tabli finišira projekat „Turističke signalizacije na teritoriji Opštine Opovo“.

Projekat je sa 2.300.000 dinara sufinansiran od strane Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, a sa realizacijom ovog projekta naša opština će dobiti art dizajniranu signalizaciju kojom će se u sva četiri mesta obeležiti turističke destinacije, objekti i sve ono što je značajno i prati ovu privrednu oblast.

– Turizam kao privredna grana u ekspanziji ima velike potencijale za našu opštinu. Nažalost, ova oblast  je u prošlosti bila dosta zapostavljena i smatrana kao sekundarna, iako su lokalni kapaciteti imali preduslova za razvijanje turizma. Naš kraj poseduje brojne spomenike kulture, izuzetne prirodne lepote, mogućnosti za eko, rekreativni i spa turizam, aktivni odmor, sportski ribolov, ugostiteljstvo, i potrebno je sve to iskoristiti, smatra predsednik opštine dr Zoran Tasić.

Tasić ističe da je prvi korak informisanje i reklama postojećih turističkih destinacija i kapaciteta, u čijem cilju se i realizuje projekat turističke signalizacije, nakon čega sledi infrastrukturno unapređenje turističke ponude. Predsednik opštine kaže da je to  proces koji se mora kontinuirano raditi i na čemu će lokalna samouprava insistirati u narednom periodu, a ovaj projekat ističe kao timski rad lokalne samouprave gde su svi dali doprinos, od ideje do izrade i realizacije projekta i ovom prilikom se zahvalio opštinskom većniku Nenadu Josiću na angažovanju u apliciranju projekta.

.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije