Rosa škola roditeljstva: ZAPOČELI RADOVI NA ADAPTACIJI PROSTORIJA

02/03/2018

ZAPOČELI RADOVI NA ADAPTACIJI PROSTORIJA
Opovo, 2. mart 2018;
U Domu zdravlja Opovo otvara se “Rosa škola roditeljstva” u kojoj će budući roditelji dobiti podršku tokom trudnoće i prvih godina roditeljstva. Od juče, kako je ranije i najavljeno, u odseku za polivalentnu patronažnu službu započelo se sa radovima na adaptaciji prostorija u kojima će se nalaziti Rosa škola roditeljstva.

Sredstva za otvaranje škola prikupljaju se od prodaje Rosa vode u pakovanju od 1.5L, od čije se kupovine odvaja jedan dinar u ove svrhe. Timove škola roditeljstva čine pedijatri, ginekolozi, stomatolozi, patronažne sestre i širi timovi domova zdravlja, koji prolaze akreditovanu obuku Gradskog zavoda za javno zdravlje, koja je u skladu sa poslednjim profesionalnim standardima u ovoj oblasti.

Organizovane kroz brojne radionice i predavanja, škole roditeljstva predstavljaju mesto u kojima budući roditelji imaju priliku da se „spreme“ za najzahtevniju ulogu u svom životu, ali i da dobiju odgovore na sva pitanja i nedoumice. Buduće mame i tate dobijaće kredibilne savete o ishrani i nezi beba, značaju dojenja, kupanju, vakcinaciji, toku i fazama porođaja i mnogim drugim temama.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku OPOVO, 19. april 2024 – Naša sugrađanka Slavica Karajović donirala je Opštinskoj narodnoj biblioteci Opovo 45 novih knjiga (15 naslova). Prilikom uručivanja knjiga, direktorka biblioteke Katarina Nikolić Ralić se zahvalila...

najnovije

najčitanije