Tri vozača disciplinski kažnjeni: DIREKTOR LASTE UPUTIO IZVINJENJE

27/02/2018

DIREKTOR LASTE UPUTIO IZVINJENJE
Opovo, 27. februar 2018;
Zbog današnjeg velikog propusta i neodgovornog ponašanja vozača Laste, direktor ovog preduzeća Veljko Vukobratović izvinio se građanima Opštine Opovo.

Već u ranim jutarnjim časovima Lastu je kontaktirao direktor JP „Mladost“ Opovo Dragan Živković, a nešto kasnije predsednik opštine dr Zoran Tasić uspostavio je direktnu vezu sa generalnim direktorom Laste. Tasić je izrazio nezadovoljstvo ovakvim ponašanjem i neprofesionalnim pristupom ističući da Opština Opovo neće više tolerisati ovakve postupke. Direktor Vukobratović se izvinio Tasiću i svim građanima naše opštine na neprijatnostima koje su jutros imali rekavši da su ispitali slučaj i utvrdili da je samo jedno vozilo zbog zamrzavanja imalo opravdanje na nepolazak i da će se ostali vozači disciplinski kazniti. Takođe, direktor Vukobratović obećao Tasiću da se ovakve situacije više neće događati.

Bez obzira na izvinjenje, predsednik opštine je najavio formiranje Komisije koja će se baviti pronalaženjem alternativnog rešenja javnog prevoza kako bi se upravo ovakve situacije izbegle.
– Kao predsednik opštine imam odgovornost prema građanima, ali isto tako tražim odgovornost i profesionalnost od svih sa kojima lokalna samouprava sarađuje i deo usluga finansira iz budžeta opštine. Jednostavno, ne možemo sedeti skrštenih ruku i dopuštati da nas ponižavaju, nameću nam nerealne priče i ne govore istinu, već moramo priznati da ovako više ne ide. Ako Lasta ne može da ispuni minimum realnih i objektivnih zahteva građana, koji se delom finansiraju od našeg novca, onda moramo da tražimo drugo rešenje. Mi samo želimo da za naš novac dobijemo siguran, kvalitetan i pouzdan javni prevoz, a to nažalost, u ovom trenutku Lasta ne ispunjava, poručio je Tasić.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku OPOVO, 19. april 2024 – Naša sugrađanka Slavica Karajović donirala je Opštinskoj narodnoj biblioteci Opovo 45 novih knjiga (15 naslova). Prilikom uručivanja knjiga, direktorka biblioteke Katarina Nikolić Ralić se zahvalila...

najnovije

najčitanije