Nastavlja se čišćenje snega: ČIŠĆENJE TROTOARA, PEŠAČKIH STAZA I ULICA

27/02/2018

ČIŠĆENJE TROTOARA, PEŠAČKIH STAZA I ULICA
Opovo, 27. februar 2018;
Ledeni talas koji je tek pri kraju zime doneo prve ozbiljne snežne padavine, noćas je zabeleo Opovo i okolinu. Opštinska komunalna inspekcija apeluje na građanstvo da održavaju trotoare ispred svojih kuća, stambenih zgrada i firmi. Odlukom o komunalnim delatnostima svi građani, vlasnici i stanari kuća, stambenih zgrada, vlasnci firmi, dužni da održavaju, tj čiste sneg i uklanjaju led sa trotoara ispred svojih okućnica.

Tim povodom predsednik opštine dr Zoran Tasić je naložio svim javnim ustanovama i mesnim zajednicama, uključujući i Opštinsku upravu Opovo da izađu ispred svojih objekata i očiste trotoare i pešačke staze.

Istovremeno, radnici JP „Mladost“ jutros su nastavili sa čišćenjem puteva i ulica prvog prioriteta. Od sutra čistiće se i poprečne ulice, dok je u Sakulama čišćenje poprečnih ulica krenulo već danas.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije