Putevi prohodni, problemi sa autoprevoznikom: KOMUNALCI PROVELI NOĆ NA TERENU, LASTA ZAKAZALA

27/02/2018

KOMUNALCI PROVELI NOĆ NA TERENU, LASTA ZAKAZALA
Opovo, 27. februar 2018;
Radnici zimske službe JP „Mladost“ Opovo proveli su prethodnu noć na terenu gde su zbog jake vejavice i vetra čistili i održavali lokalne saobraćajnice. Na terenu su bili svi raspoloživi kadrovi i resursi zajedno sa direktorom preduzeća Draganom Živkovićem i predsednikom opštine dr Zoranom Tasićem.

Jutro je osvanulo sa prohodnim putevima u svim pravcima ali je trud radnika komunalnog preduzeća pokvarila Lasta čiji se autobusi na linijama za Beograd nisu jutros pojavili na stanicama. Naime, vozači Laste, koji sa svojim vozilima noće u mestima polazaka, nisu pokrenuli svoje autobuse pravdajući se da su zamrzli. Tako su putnici uzalud čekali polaske Glogonj – Beograd (5:15; 6:05; 7:25) i Sakule – Beograd (6:35). S druge strane, autobusi GSP-a vozili su jutros po redovnoj satnici bez problema.

Predsednik opštine dr Zoran Tasić, koji je dobar deo noći proveo na terenu sa radnicima komunalnog preduzeća obilazeći kritične lokacije, veoma je rezigniran postupkom Lastinih vozača.

– Dobro se zna protokol u ovakvim situacijama i kako se vozila održavaju tokom studenih noći, tako da se ovo graniči sa „bezobrazlukom“. Lokalna samouprava subvencioniše Lastu sa velikim novčanim sredstvima i zauzvrat očekujemo bar korektnu uslugu. Jutros je veliki broj naših građana uzalud čekao autobuse u pravcu Beograda, smrzavajući se i kasneći na posao, i ja moram da kažem da ćemo se dobro preispitati u vezi buduće saradnje sa Lastom, jer ovo je zaista neodgovornost prema poslu i ugovorenim obavezama – izjavio je jutros predsednik opštine i ujedno poslao protestno pismo direkciji Laste.

.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije