Kulturni centar Opovo: POZORIŠNI KABARE ZA 8. MART

26/02/2018

POZORIŠNI KABARE ZA 8. MART
Opovo, 26. februar 2018;
Povodom obeležavanja 8. marta – Dana žena, ONB Opovo – Kulturni centar, za sve dame i njihove kavaljere,
ali naravno, i za sve ljubitelje pozorišta, priređuje pozorišnu predstavu „Brak ustvari ljubav. U pitanju je kabare u izvođenju glumaca Vladana i Kristine Savić, a po tekstu i u režiji Vladana Savića.

Predstava „Brak ustvari ljubav“ je nastala na temelju kabarea „Kako razumeti Srbe“, koji se još uvek, sa uspehom, igra na sceni „Pozorišta na Terazijama“ i do sada je doživeo 120 izvođenja. Ovaj zabavni kabare je obogaćen mnoštvom muzičkih numera, koji su vešto utkani u radnju, pa se na momente može osetiti prava koncertna atmosfera.

– Ovaj kabare se bavi emotivnim uzletima i padovima jednog bračnog para, kome ništa nije teško i nemoguće, jer ih vezuje prava ljubav. U ovim smutnim vremenima, gde se sve više brakova raspada, naš kabare je podrška prirodnoj i lepoj instituciji – braku, kažu o ovoj predstavi autori.

Ulaznice se nalaze u prodaji i mogu se kupiti u prostorijama biblioteke u Opovu i biletarnici Kulturnog centra. Cena ulaznica je 300 dinara.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Čitalački klub ONB Opovo: Veče poezije i „Godine vrana“

Čitalački klub ONB Opovo: Veče poezije i „Godine vrana“

Veče poezije i „Godine vrana“ OPOVO, 23. april 2024 - Na sastanku čitalačkog kluba, sinoć je bila posebno lepa atmofera. Učesnice su recitovale poeziju i uživale slušajući. Čulo se mnogo lepih pesama, podsetilo na neke koje smo voleli i veče je pokrenulo nežna...

najnovije

najčitanije