Pripremni meč fudbalera Tempa i Radničkog: SEFKERINCI I BARANĐANI ODIGRALI NEREŠENO

25/02/2018

u SPORT

SEFKERINCI I BARANĐANI ODIGRALI NEREŠENO
Sefkerin, 25. februar 2018;
TEMPO (Sefkerin) – RADNIČKI (Baranda) 2:2 (0:0); Fudbaleri sefkerinskog Tempa i Radničkog iz Barande odigrali su danas pripremni trening meč u kojem je palo četiri gola, sa svake strane po dva. Strelci za Tempo su bili Radenković (48’) i Salaški (82’), dok je za Vrane oba pogotka postigao novajlija Stanislav Toma (57’ i 83’).

Prvo poluvreme je prošlo u velikoj borbi bez puno šansi za postizanje pogotka. Početkom drugog poluvremena Tempo dolazi u vođstvo pogotkom debitanta Radenkovića, ali nedugo potom, fudbaler Radničkog Toma poravnava rezultat.

Do drugog pogotka Sefkerinci dolaze u finišu meča preko štopera Nikole Salaškog, koji je povukao loptu sa svoje polovine, došao na 25 metara od protivničkog gola, šutirao po zemlji, a lopta prolazi kroz noge golmanu Radničkog i završava u mreži. Međutim, već u sledećem napadu, Toma po ko zna koji put prolazi po desnoj strani, izlazi sam ispred golmana i prelepim lob udarcem postavlja konačan rezultat 2:2.

ovo je bio debi novotrenera Stanoja Pavlovića na klupi Tempa. Treba istaći da se vidi veliki napredak u igri, pristupu i zalaganju fudbalera Tempa za koji su u poslednjih 20 minuta igrala sedmorica omladinaca i kadeta. Odbranom su komandovali Salaški, Ilkić i Radojičić, na sredini su dobro odigravali Milankov i odlični Marko Jovanov, koji ima samo 15 godina i najavio ogroman potencijal, dok je u napadu bio dobar Radenković.

U ekipi Radničkog se istakao Stanislav Toma, koji je pored dva pogotka imao nekoliko odličnih prodora po desnoj strani i već sada pokazao da će biti veliko pojačanje Vranama u nastavku prvenstva Prve južnobanatske lige.

TEMPO: Vickov, Radojičić, Ilkić, Salaški, Živkov, Dačić, Ćirika, Jovanov, Radenković, Milankov, Todorovski. Igrali su još: Urs, Taškovski, Stajić, Ivanov, Milićev i Đoševski.

RADNIČKI: Dragović, Lazin, Lutovac, Jovanović, Vukov, Cvetković, Krstić, Dobrić, Cukić, Milovanov, Toma. Igrali su još: Rackov, Vasić i Stefanović.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

SEFKERIN, 25. mart 2024 – Dvorana "Arena" u gradu Mošonmađorovaru u Mađarskoj bila je domaćin Evropskog kupa u sanda fulkontakt borbama 23. i 24. marta, gde su takmičari osam država ukrstili rukavice u konkurenciji po starosnim i težinskim kategorijama. Odličan uspeh...

Fudbal: Petarda u Opovu na startu Opštinske lige

Fudbal: Petarda u Opovu na startu Opštinske lige

Petarda u Opovu na startu Opštinske lige OPOVO, 24. mart 2024 – Ubedljivom pobedom Opovčani su otvorili prolećni deo sezone Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo. OMLADINAC 1927 (Opovo) – BORAC (Pločica) 5:0 (3:0); Dobro su Opovčani startovali na početku...

AK Spartak: Opovački atletičari održali godišnju Skupštinu

AK Spartak: Opovački atletičari održali godišnju Skupštinu

Opovački atletičari održali godišnju Skupštinu OPOVO, 24. mart 2024 – U velikoj sali Klulturnog centra Opovo,  Atletski klub "Spartak" je održao godišnju Skupštinu kluba. Iznet je izveštaj o radu, finasijski izveštaj i takmičarski izveštaj za 2023. godinu, kao i plan...

najnovije

najčitanije