MUP – Policijska uprava Pančevo: KONKURS ZA PRIJEM KANDIDATA U CENTAR ZA OSNOVNU POLICIJSKU OBUKU

22/02/2018

KONKURS ZA PRIJEM KANDIDATA U CENTAR ZA OSNOVNU POLICIJSKU OBUKU
Pančevo, 22. februar 2018;
Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije raspisalo je konkurs za upis polaznika u

Centar za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici. Konkurs je otvoren do 26.februara 2018. godine.

Osnovna policijska obuka u Centru Vam omogućuje da steknete znanja i veštine potrebne za profesionalno obavljanje poslova i zadataka policajca.

Opšti uslovi za upis i prijem polaznika: 1) državljanstvo Republike Srbije, 2) da ima prijavljeno prebivalište na teritoriji Republike Srbije, najmanje pet godina neprekidno pre dana podnošenja prijave na konkurs, 3) da nema manje od 18, a više od 24 godine starosti, 4) završena četvorogodišnja srednja škola, 5) da ne postoje bezbednosne smetnje u skladu sa Zakonom o policiji, 6) da poseduje važeću nacionalnu vozačku dozvolu za upravljanje motornim vozilom „B” kategorije, 7) da ispunjava kriterijume zdravstvene, psihološke i fizičke sposobnosti, za zasnivanje radnog odnosa u Ministarstvu na radno mesto u statusu ovlašćenih službenih lica.

Detaljnije informacije potražite na internet sajtu  www.copo.edu.rs,  putem telefona ili lično u područnoj policijskoj upravi u Vašem mestu prebivališta.

Formulare za prijavu na konkurs možete dobiti u policijskim stanicama – ispostavama područne policijske uprave u Vašem mestu prebivališta, gde ćete ih predati popunjene i priložiti svu potrebnu dokumentaciju.

Nakon uspešno završene obuke MUP Vas, kao pripravnika, upućuje na šestomesečno stažiranje, a posle položenog stručnog ispita pruža Vam mogućnost da u policiji opšte nadležnosti radite kao policajac.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku OPOVO, 19. april 2024 – Naša sugrađanka Slavica Karajović donirala je Opštinskoj narodnoj biblioteci Opovo 45 novih knjiga (15 naslova). Prilikom uručivanja knjiga, direktorka biblioteke Katarina Nikolić Ralić se zahvalila...

najnovije

najčitanije