Kulturni centar Opovo: ULAZNICE ZA POZORIŠTE I BIOSKOP U PRODAJI

15/02/2018

ULAZNICE ZA POZORIŠTE I BIOSKOP U PRODAJI
Opovo, 15. februar 2018;
Ulaznice za pozorišnu predstavu „Hor bečkih dečaka“ i bioskopske projekcije „Pećinci“ i „Pedeset nijansi – Oslobođeni“ nalaze se u prodaji. Karte se mogu kupiti svakog radnog dana na biletarnici Kulturnog centra i Biblioteke u Opovu. Ulaznica za pozorišnu predstavu iznosi 400 dinara, a za bioskopske projekcije 250 dinara.
HOR BEČKIH DEČAKA: Pozorišna predstava „Hor Bečkih dečaka“ u kojoj nastupaju Predrag Ejdus, Irfan Mensur i Boda Ninković na programu je 24. februara. Ulaznice po ceni od 400 dinara u prodaji su na biletarnici Kulturnog centra Opovo. U pitanju je komedija i priča o našim ljudima u inostranstvu, koji sanjaju budućnost, a bore se za sadašnjost. Predstava je urađena po tekstu Miroljuba Nenadovića, a adaptaciju i režiju je potpisao Irfan Mensur.

PEĆINCI: nova animacija četvorostrukog oskarovca Nika Parka, kojeg znamo po filmu Wallace i Gromit i studija Aardman. Urnebesna praistorijska avantura napravljena u poznatom Aardmanovom animacijskom stilu. Smeštena u doba praistorije, kada su opasne zveri i dlakavi mamuti gospodarili zemljom, pričom prati pećinskog čoveka koji zajedno sa svojim najboljim prijateljem, divljom svinjom Hognobom, pokušava da ujedini njihovo pleme u borbi protiv moćnih neprijatelja koji im prete.
PEDESET NIJANSI – OSLOBOĐENI: Džejmi Dornan i Dakota Džonson se vraćaju kao Kristijan Grej i Anastazija Stil u „Pedeset nijansi – Oslobođeni“, trećem nastavku svetskog bestselera i fenomena „Pedeset nijansi“. Posle ogromnog uspeha filmova iz 2015. i 2017. godine, koji su zaradili preko 950 miliona dolara širom sveta, novi nastavak stiže pred Dan zaljubljenih 2018. godine! “Pedeset nijansi – Oslobođeni” režira Džejms Foli, reditelj drugog nastavka. Scenario i ovoga puta ponovo potpisuje Nail Leonard. Ana Stil i Kristijan Grej ni u trećem filmu „Pedeset nijansi – Oslobođeni” nisu smirili strasti, ali definitivno jesu stali na ludi kamen. Poštovaoci trilogije u poslednjem delu uživaće u scenama sa luksuznog medenog meseca omiljenog para, koji je sniman u Francuskoj. Međutim, nije sve tako savršeno jer je Anastasija na meti kidnapera.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Čitalački klub ONB Opovo: Veče poezije i „Godine vrana“

Čitalački klub ONB Opovo: Veče poezije i „Godine vrana“

Veče poezije i „Godine vrana“ OPOVO, 23. april 2024 - Na sastanku čitalačkog kluba, sinoć je bila posebno lepa atmofera. Učesnice su recitovale poeziju i uživale slušajući. Čulo se mnogo lepih pesama, podsetilo na neke koje smo voleli i veče je pokrenulo nežna...

najnovije

najčitanije