Eko Tamiš – novi turistički proizvod: U ZRENJANINU I KOVAČICI ODRŽANI TRENINZI ZA TURISTIČKE ANIMATORE

14/02/2018

U ZRENJANINU I KOVAČICI ODRŽANI TRENINZI ZA TURISTIČKE ANIMATORE
Opovo, 11. februar 2018;
U sklopu projekta prekogranične saradnje EKO TAMIŠ – NOVI TURISTIČKI PROIZVOD, koji zajednički sprovode partneri iz Rumunije i Srbije, u organizaciji Privredne komore Srbije – Regionalne privredne komore Južnobanatskog upravnog okruga, u Zrenjaninu i Kovačici je od 8. do 10. februara organizovani su trodnevni treninzi za animatore u turizmu na kojem su učestvovali polaznici iz svih potamiških opština u Srbiji.

Iz naše opštine, na seminaru koji se održao u hotelu „Vojvodina“ u Zrenjaninu, učestvovali su Dragana Avramović, Nikola Konstantinov, Margareta Ilić, Ognjen Papić i Ivana Gasenberger.

Trening je bio podeljen u tri jednodnevne trenig sesije. Prvog dana se fokusiralo generalno na komunikaciju i prezentaciju i njihov značaj, dok se tokom drugog dana trening usmerio na praktične aspekte, uključujući komunikacijske i prezentacione veštine, tehnike i alate. Trećeg dana usledilo je sumiranje koje povezuje naučene tehnike i alate sa konkretnim turističkim proizvodom Eko Tamiš.

Trening je zasnovan na najboljim međunarodnim praksama i širokom spektru znanja stručnjaka iz ove oblasti. Trening je interaktivan i uključuje vežbe i primere iz stvarnog života i vodi vas kroz pristupe komunikaciji i prezentaciji od početka do kraja, ističu organizatori seminara.

– Pre svega izuzetno iskustvo gde smo puno toga novog i praktičnog naučili. Iskreno se nadam da će projekat „Eko Tamiš – novi turistički proizvod“ ispuniti sve ciljeve i nastaviti da se razvija i u narednim godinama jer Potamišje kao eko celina sa svojim potencijalima to svakako zaslužuje, izjavio je jedan od učesnika seminara Ognjen Papić iz Opova.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku OPOVO, 19. april 2024 – Naša sugrađanka Slavica Karajović donirala je Opštinskoj narodnoj biblioteci Opovo 45 novih knjiga (15 naslova). Prilikom uručivanja knjiga, direktorka biblioteke Katarina Nikolić Ralić se zahvalila...

najnovije

najčitanije