Kulturni centar Pančevo: NOVO IME KC PO ČUVENOM GLUMCU

14/02/2018

NOVO IME KC PO ČUVENOM GLUMCU
Pančevo, 14. februar 2018
U znak trajnog sećanja na našeg sugrađanina, vrhunskog umetnika, neponovljivog barda glumišta, Nebojšu Glogovca, Gradska uprava grada Pančeva donela je odluku da Kulturni centar Pančeva ubuduće nosi naziv Centar za kulturu „Nebojša Glogovac” Pančevo.

Nebojša Glogovac je odrastao u Pančevu gde je i sticao prva glumačka iskustva u Ateljeu mladih pre nego što je otišao u profesionalce, gde se na samom početku nametnuo kao glumac vanserijskog dara. U briljantnoj filmskoj i pozorišnoj karijeri oživeo je brojne karakterne likove najrazličitijeg spektra, od kojih se većina već sad smatraju antologijskim.

Kao izraz pijeteta u pripremi je takođe i prigodna izložba koja će biti postavljena u Centru za kulturu „Nebojša Glogovac” Pančevo.

013 Info

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Religija prirode Branimira Ćirovića (video)

Religija prirode Branimira Ćirovića (video)

Religija prirode Branimira Ćirovića  https://youtu.be/j10m6iHB6Rk OPOVO, 24. mart 2024 – U opovačkoj Galeriji „Jovan Popović“ otvorena je izložba „Religija prirode“ užičkog slikara Branimira Ćirovića. Umetnik mimetički tretira prirodu, ali pažljivu opservaciju...

Bioskop: Projekcija filma „Jorgovani“ 7. aprila

Bioskop: Projekcija filma „Jorgovani“ 7. aprila

Projekcija filma „Jorgovani“ 7. aprila OPOVO, 23. mart 2024 – U Kulturnom centru Opovo, 7. aprila su na programu dve projekcije domaćeg filma „Jorgovani“, od 18:00 i 20:00 časova. Ulaznice po ceni od 400 dinara biće u prodaji na dan projekcije. JORGOVANI: dužina...

najnovije

najčitanije