Moto klub „Fire Wheels“: VATRENI TOČKOVI PRIREDILI ŽURKU ZA PAMĆENJE

image_pdfimage_print

VATRENI TOČKOVI PRIREDILI ŽURKU ZA PAMĆENJE
Sefkerin, 12. februar 2018;
U krcatoj sali kod Getejanca, sefkerinski Moto klub „Fire Wheel“ održao je tradicionalnu zimsku moto žurku za pamćenje. Više od 250 posetilaca, predstavnika 57 klubova iz cele Srbije, ali i iz Rumunije i Republike Srbije, 10. februara je uživala uz rok koncert zrenjaninske grupe Vremeplov i njihovih gostiju grupe Fuzzaster.

Kao i prethodne godine, moto žurku je podržala Opština Opovo, a sefkerinski bajkeri su u sklopu humanitarne akcije na moto žurci prikupili 20.000 dinara za lečenje malog Aleksandra Gajića iz Zvornika koji boluje od tumora na mozgu. Sefkerinski klub je donirao 50 evra, dok su prisutni bajkeri prikupili ostatak.

– Ovogodišnja zimska žurka našeg kluba prevazišla je sva naša očekivanja, jer zaista se nismo nadali baš ovako masovnom odzivu. To je svakako rezultat i naših aktivnosti jer i mi posećujemo brojne žurke i festivale naših kolega iz drugih moto klubova, tako da nas je većina ovog puta ispoštovala. Zahvaljujući velikoj podršci Opštine Opovo bili smo u mogućnosti da organizujemo besplatan ketering, tako da se ovom prilikom zahvaljujem lokalnoj samoupravi sa kojom imamo izvanrednu saradnju i podršku, izjavio je Ivan Kreculj, ispred Moto kluba „Fire Wheels“

(tekst: Č.V; foto: Urs).