Nove bioskopske projekcije: PEĆINCI I PEDESET NIJANSI: OSLOBOĐENI

11/02/2018

PEĆINCI I PEDESET NIJANSI: OSLOBOĐENI
Opovo, 11. februar 2018;
Nove bioskopske projekcije slede već 27. februara (utorak). Od 18:00 časova animiranI film za decu „Pećinci“. U pitanju je nova animacija četvorostrukog oskarovca Nika Parka, kojeg znamo po filmu Wallace i Gromit i studija Aardman. Urnebesna praistorijska avantura napravljena u poznatom Aardmanovom animacijskom stilu. Smeštena u doba praistorije, kada su opasne zveri i dlakavi mamuti gospodarili zemljom, pričom prati pećinskog čoveka koji zajedno sa svojim najboljim prijateljem, divljom svinjom Hognobom, pokušava da ujedini njihovo pleme u borbi protiv moćnih neprijatelja koji im prete.

Nakon dečjeg filma, od 20:00 časova projekcija velikog svetskog hita „Pedest nijansi: Oslobođeni“. Džejmi Dornan i Dakota Džonson se vraćaju kao Kristijan Grej i Anastazija Stil u „Pedeset nijansi – Oslobođeni“, trećem nastavku svetskog bestselera i fenomena „Pedeset nijansi“.

Džejmi Dornan i Dakota Džonson se vraćaju kao Kristijan Grej i Anastazija Stil u „Pedeset nijansi – Oslobođeni“, trećem nastavku svetskog bestselera i fenomena „Pedeset nijansi“. Posle ogromnog uspeha filmova iz 2015. i 2017. godine, koji su zaradili preko 950 miliona dolara širom sveta, novi nastavak stiže pred Dan zaljubljenih 2018. godine! “Pedeset nijansi – Oslobođeni” režira Džejms Foli, reditelj drugog nastavka. Scenario i ovoga puta ponovo potpisuje Nail Leonard. Ana Stil i Kristijan Grej ni u trećem filmu „Pedeset nijansi – Oslobođeni” nisu smirili strasti, ali definitivno jesu stali na ludi kamen. Poštovaoci trilogije u poslednjem delu uživaće u scenama sa luksuznog medenog meseca omiljenog para, koji je sniman u Francuskoj. Međutim, nije sve tako savršeno jer je Anastasija na meti kidnapera.

Cena ulaznica za filmske projekcije je 250 dinara.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Pozorište: „Sećaš li se“ na sceni Kulturnog centra Opovo

Pozorište: „Sećaš li se“ na sceni Kulturnog centra Opovo

„Sećaš li se“ na sceni Kulturnog centra Opovo OPOVO, 8. april 2024 – Na sceni Kulturnog centra Opovo odigrana je pozorišna predstava „Sećaš li se“, a ljubitelji pozorišne umetnosti i ovog puta su ispunili salu, uživali u predstavi, a glumice ispratili gromkim...

najnovije

najčitanije