Bioskopski repertoar: DANAS DVE FILMSKE PROJEKCIJE

05/02/2018

DANAS DVE FILMSKE PROJEKCIJE
Opovo, 05. februar 2018;
Na biskopskom programu danas su projekcije filmova Koko (18:00h) i Patuljci sa naslovnih strana (20:00h). Ulaznice se mogu kupiti u prostorijama Opštinske narodne biblioteke (do 15:00h), a tokom popodneva do početka projekcije na biletarnici Kulturnog centra. Cena ulaznica je 250 dinara.

KOKO:

Uprkos decenijskoj zabrani muzike u njegovoj porodici, Migel sanja da postane uspešni muzičar poput njegovog idola, Ernesta de la Kruza. U očajničkim nastojanjima da dokaže svoj talenat, Migel će se naći u zadivljujućoj i šarenoj Zemlji mrtvih usled niza misterioznih događaja. Usput će upoznati šarmantnog prevaranta i zajedno će krenuti na uzbudljivo putovanje ne bi li saznali pravu istinu koja stoji iza Migelove porodične istorije.
Ne propustite najnovije putovanje čarobnim tunelima jedne drugačije zemlje, i uživajte u neponovljivoj avanturi koja nam dolazi iz Dizni/Piksar univerzuma. Režiju ovog animiranog spektakla potpisuje Li Ankrič koji je već dirnuo publiku širom sveta filmom „Priča o igračkama 3”.

PATULJCI SA NASLOVNIH STRANA:

Srpska komedija Patuljci sa naslovnih strana“, prikazuje život, razne dogodovštine i spletke najvećeg rijaliti maga na ovim prostorima, koga igra fantastični Gordan Kičić. Milorad Milinković, pored režije potpisuje i scenario filma, a briljantnu glumačku ekipu, pored Gordana Kičića, čine: Boris Milivojević, Aleksandar Radojičić, Milena Radulović, Marko Gvero, Jelena Đukić, Ljuba Bandović, Tamara Krcunović, Rale Milenković, Olga Odanović i mnogi drugi kako mladi i perspektivni, tako i iskusni i poznati domaći glumci. Producent filma je Peđa Bajčetić.
Nikola (Gordan Kičić) ima četrdesetak godina i vodeća je zvezda reality programa koji se zove ’’Tri minuta slave’’. U praksi to izgleda tako što on bezobrazno vređa ljude koji se na taj šou prijave i zbog toga je jako cenjen i odlično plaćen. Njegove zlobne i otrovne reči magnetski privlače gledalište i rejtinge dižu do nebesa. Osim toga, on smišlja i razne druge reality formate, kao i razne skrivene kamere. Njegov život je zapravo reality program. Nikolin život počinje da se menja u trenutku kada smišlja način kako da od mlade devojke koju gura njena ambiciozna majka, naprave zvezdu. Smeštaju joj skrivenu kameru koja se otima kontroli i on počinje da se pita: je li sve to zapravo nameštaljka, tj. skrivena kamera koju podmeću njemu?

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije