Sastanak FK Omladinac: POZIV ZA SVE LJUBITELJE FUDBALA KOJI MOGU I ŽELE DA POMOGNU

20/01/2018

u SPORT

POZIV ZA SVE LJUBITELJE FUDBALA KOJI MOGU I ŽELE DA POMOGNU
Opovo, 20. januar 2018;
Cilj Omladinca za nastavak sezone je jasan – ulazak u viši rang. Posle polusezone nalaze se na četvrtoj poziciji, koja vodi u baraž. Pred nastavak prvenstva i početak priprema čelnici opovačkog fudbalskog kluba rešili su da održe sastanak sa fudbalerima.
Sastanku Uprave kluba i fudbalera moći će da prisustvuju i svi građani koji idejama i sugestijama mogu i žele da pomognu u ispunjenju cilja. Predsednik kluba i Uprava uputili su javni poziv ljubiteljima fudbala, a mi vam saopštenje prenosimo u celosti:
– Pozivaju se ljubitelji fudbala opštine Opovo da dana 28.01. 2018. godine u 16:00 časova dođu u salu Skupštine opštine Opovo kako bi prisustvovali sastanku fudbalera FK Omladinac 1927 i Upravnog odbora kluba  i na taj način daju podršku fudbalerima za borbu i ulazak u viši stepen takmičenja.
Takođe, ukoliko neko ima predloge i sugestije u vezi organizacije i rada kluba, tom prilikom može da ih iznese i na taj način pomogne u daljem radu – stoji u pozivu kluba svim ljubiteljima fudbala iz naše opštine.

(I.V.)

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Okružno školsko prvenstvo u atletici OPOVO, 28. april 2024 – U Vršcu je 23. aprila održano Okružno školsko prvenstvo u atletici. Vremenski uslovi nisu išli u prilog učenicima, duvao je jak vetar, a kasnije je počela i kiša da pada. Učešće je uzelo 35 škola iz...

Fudbal: Radnički sa novim trenerom upisao pobedu

Fudbal: Radnički sa novim trenerom upisao pobedu

Radnički sa novim trenerom upisao pobedu BARANDA, 28. april 2024 – Pod vođstvom novog trenera Mirka Lutovca, Baranđani su zabeležili pobedu u susretu sa najslabijom ekipom Prve južnobanatske lige. RADNIČKI (Baranda) – BUDUĆNOST (Alibunar) 4:1 (2:0); Očekivano...

najnovije

najčitanije