Kulturni centar Opovo: POZORIŠNA PREDSTAVA I NOVOGODIŠNJI PAKETIĆI (VIDEO)

30/12/2017

POZORIŠNA PREDSTAVA I NOVOGODIŠNJI PAKETIĆI (VIDEO)
Opovo, 30. decembar 2017;
[vsw id=”nQiLfGrE8aU” source=”youtube” width=”625″ height=”344″ autoplay=”no”]

I u poslednjoj pozorišnoj predstavi za decu u ovoj godini krcata sala, izvanredna atmosfera, i veoma raspoloženi glumci Pozorišta „Čarapa“ iz Beograda. Predstava „Nevaljalko i Dobrići u novogodišnjoj noći“ izazvala je veliku pažnju i pobrala salve aplauza, a lokalna samouprava se pobrinula da iznenadi svu prisutnu decu.

Nakon završetka predstave lokalna samouprava je za svu prisutnu decu na predstavi obezbedila i uručila novogodišnje paketiće.

Predsednik opštine dr Zoran Tasić, čijim angažovanjem je Kulturni centar Opovo dobio paketiće čestitao je praznike svim građanima naše opštine.

– Današnjom pozorišnom predstavom i podelom paketića završavamo radnu 2017. godinu, za koju iskreno smatram da je bila jedna od najuspešnijih godina u radu lokalne samouprave. Takođe, koristim ovu priliku da svim građanima Opštine Opovo čestitam predstojeće novogodišnje i božićne praznike, da im poželim puno zdravlja, uspeha, ljubavi i porodičnu sreću i da su živi i zdravi još puno godina, poručio je predsednik opštine dr Zoran Tasić.

.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije