Neverica i tuga u Opovu: U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI POGINUO SRĐAN MEĆAVIN

23/12/2017

U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI POGINUO SRĐAN MEĆAVIN
Opovo, 23. decembar 2017:
U teškoj saobraćanoj nesreći između Opova i Barande, koja se dogodila sinoć oko 20:15 časova, poginuo je naš sugrađanin Srđan Mećavin (28). U sudaru dva vozila marke Golf 2 (PA072XL) i Golf 4 (PA032GS), vozač drugog vozila je teško povređen i prevezen u pančevačku bolnicu na dalje zbrinjavanje.

Zavladao je sinoć tajac kada je Opovom prostrujala vest o ovoj nesreći. Srđan Mećavin – Ćava bio je momak za primer, omiljen u društvu, izuzetno vaspitan i poznati sportista. Građani naše opštine znaju ga pre svega sa fudbalskih terena. Ovaj talentovani fudbaler sportsku karijeru je započeo u opovačkom Omladincu, nastupao za beogradske klubove, a poslednjih nekoliko godina bio član sakulskog  srpskoligaša Borca. Teža sportska povreda jedno vreme ga je udaljila sa fudbalskog terena, a ove sezone se nakon oporavka vratio u svoj matični klub Omladinac gde je bio glavna uzdanica kluba.

Nažalost, našeg Ćavu više nećemo gledati u majstorijama sa fudbalskom loptom. Ostaje nam da ga pamtimo i čuvamo uspomenu na njega.
Srđanova sahrana obaviće se u nedelju u 13.00 časova na velikom pravoslavnom groblju u Opovu.

.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

BENU Apoteka: Radno vreme za predstojeće praznike

BENU Apoteka: Radno vreme za predstojeće praznike

Radno vreme za predstojeće praznike OPOVO, 29. april 2024 Apoteka BENU obaveštava svoje cenjene kupce o radnom vremenu koje će se primenjivati tokom predstojećih praznika. Sreda 1. maj: 8 – 15h Četvrtak 2. maj: 8 – 16h Petak 3. maj: 8 – 18h Subota 4. maj: 7 - 15h...

Sportski vikend: Fudbal u Barandi i Sefkerinu

Sportski vikend: Fudbal u Barandi i Sefkerinu

Opovo, 26. april 2024 – Narednog vikenda dve fudbalske utakmice na domaćim terenima. Radnički dočekuje Budućnost iz Alibunara, „fenjeraša“ Prve južnobanatske lige, tako da je apsolutni favorit u ovom meču. U okviru Druge južnobanatske lige – zapad, Tempo je domaćin...

najnovije

najčitanije