Saopštenje: POTPISAN UGOVOR O REALIZACIJI PROJEKTA – AUTOBUSKA STAJALIŠTA

16/12/2017

POTPISAN UGOVOR O REALIZACIJI PROJEKTA – AUTOBUSKA STAJALIŠTA
Opovo, 16. decembar 2017;
Opštinski većnik Nenad Josić danas je u Novom Sadu u Pokrajinskom sekretarijatu za energetiku,građevinarstvo i saobraćaj potpisao  ugovor o dodeli bespovratnih sredstava za sufinansiranje razvoja saobraćaja i putne infrastrukture-autobuska stajališta .

Angažovanjem većnika Josića, lokalna samouprava je u novembru aplicirala na konkursu Pokrajinskog sekretarijata za energetiku,građevinarstvo i saobraćaj, a projekat je 12. decembra odobren u iznosu od 3.971.520 dinara. Ovim projektom naša opština će u sva četiri naseljena mesta dobiti po jedno autobusko stajaliste sa solarnim napajanjem.Osnovna svrha autobuskih stajališta sa solarnim napajanjem je očuvanje okoline kroz korišćenje obnovljenih izvora energije.

Stajališta će biti opremljena i imati ugrađenu ,led rasvetu,video nadzor,wi-fi,utičnice za punjenje telefona…

U saopštenju Socijalističke partije Srbije Opovo i opštinskog većnika Nenada Josića navodi se da ova partija kao koalicioni partner u lokalnoj vlasti je još jednom pokazala da radi u interesu građana Opštine Opovo  i  nastaviće da se zalaže za realizaciju projekata od opšteg interesa. Većnik Josić se zahvaljuje pokrajinskom sekretaru Nenadu Grbiću na saradnji.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije