Sportski vikend: OPOVO 99 NA POPRAVNOM PROTIV ŠIMANOVACA, SEFKERINCI NA PRVENSTVU SRBIJE U FUL KONTAKTU

15/12/2017

u SPORT

OPOVO 99 NA POPRAVNOM PROTIV ŠIMANOVACA, SEFKERINCI NA PRVENSTVU SRBIJE U FUL KONTAKTU
Opovo, 15. decembar 2017;

Devojčice Agros Basketa gostovaće beogradskim timovima, prvi tim Opova 99 igraće protiv Šimanovaca, tako da će u Osnovnoj školi “Dositej Obradović” igrati jedino pioniri (kadeti slobodni, mlađi pioniri završili sezonu na trećem mestu u grupi). Mlađe kategorije Borca nastavljaju zimsku ligu i učestvuju na turniru koji organizuje Sinđelić, dok će klub “Dragon” u vikendu pred nama učestvovati na dva veoma važna takmičenja.

KOŠARKA: DRUGA SRPSKA LIGA, 12. kolo

Vojka, subota 18:30h: Šimanovci – Opovo 99

Gostovanje Šimanovcima (meč se igra u Vojki) biće poslednja utakmica Opova 99 pred odlazak na odmor, pošto će u narednom kolu biti slobodni. Pauza od skoro mesec i po dana dobro će doći našem timu, koji je u seriji od četiri poraza. Šimanovci su na tabeli ispred Opova sa dve pobede više.

Mlađe kategorije KSV

KOŠARKA: PIONIRI KSV, 12. kolo

Opovo, nedelja 14:00h: Opovo 99 – Tamiš (Pančevo)

Pioniri Opova 99 u dosadašnjem delu prvenstva ostvarili su jedan trijumf uz šest poraza (meč protiv Kikinde je odložen, a po rasporedu su u tri kola bili slobodni). Pobedu su ostvarili na gostovanju, upravo protiv Tamiša. Pančevci su najslabija ekipa, koja još uvek ne zna za pobedu.

Mlađe kategorije KSB

KOŠARKA: MLAĐE PIONIRKE, 7. kolo

Beograd, subota 10:00h: Ras – Agros Basket (Opovo)

Mlađe pionirke vezale su pet pobeda (u prvom kolu izgubile od Crvene zvezde) i učvrstile se na trećoj poziciji. Pošto su savladale i glavne konkurente za plasman među prve četiri ekipe koji vodi na fajnal-for Vizuru i Girl Basket još više su se približile tom cilju. Naredno kolo biće najteži ispit protiv prvoplasiranog, neporaženog Rasa.

KOŠARKA: PIONIRKE, 7. kolo

Beograd, subota 11:35h: Ras 2 – Agros Basket 1 (Opovo)

Beograd, nedelja 20:00h: Pobednik – Agros Basket 2 (Opovo)

Pionirke Agros Basketa 1 u prethodnom kolu doživele su ubedljiv poraz protiv Art Basketa, koji je uz Crvenu zvezdu na vrhu tabele bez poraza. Naše devojčice su treće na tabeli, koje vodi u nastavak takmičenja, a u narednoj rundi ne bi trebalo da imaju previse problema protiv ekipe Ras 2, koja je na dnu tabele bez pobede. Agros Basket 2 (tim sastavljen uglavnom od mlađih pionirki) će šansu za drugi trijumf tražiti protiv Pobednika, koji poput drugog tima Opovčanki ima samo jednu pobedu.

KIK BOKS I KUNG-FU:  Borilački klub Dragon iz Sefkerina u nedelju će učestvovati na prvenstvu Srbije u ful-kontaktu za kadete, koje organizuje Kik boks savez Srbije. Predsednik i trener Steva Stankov najavio je da očekuje medalje iz Kraljeva, u koje će povesti veoma jaku selekciju kadeta.

Pioniri sefkerinskog kluba Dragon u nedelju će učestvovati na kung-fu turniru „Beogradski ratnik“. Na otvorenom prvenstvu Beograda pod pokroviteljstvom Kunf-fu saveza Srbije takmičiće se i borci iz inostranstva.

FUDBAL: Mlađe kategorije Borca iz Sakula nastavljaju zimsku ligu, a na terenu će se naći dve selekcije. Mečevi će se igrati u nedelju:

Borac (2004.) – Dolovo;

Borac (2006.) – Vojlovica

Najstarija selekcija Borca (dečaci rođeni 2003. godine) u subotu će u Beogradu učestvovati na turniru koji organozuje Sinđelić. Dečaci iz Sakula će odigrati tri utakmice protiv Sinđelića, Beograda i IMT-a.

Piše: IGOR VUJIĆ

 

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Sportski vikend: U Sakulama se igra derbi prvenstva

Sportski vikend: U Sakulama se igra derbi prvenstva

U Sakulama se igra derbi prvenstva OPOVO, 19. april 2024 – Ovog vikenda, preciznije u nedelju, najveća pažnja biće usmerena na veliki derbi Druge južnobanatske lige – zapad koji se igra u Sakulama između domaćeg Borca i sefkerinskog Tempa. Utakmica koja će...

Atletika: Kup Srbije u bacačkim disciplinama

Atletika: Kup Srbije u bacačkim disciplinama

Kup Srbije u bacačkim disciplinama OPOVO, 18. april 2024 - Dok su se Spartakovi trkači u Crvenki, takmičili na Prvenstvi Vojvodine u krosu, Spartakovi bacači su 14. aprila u Sremskoj Mitrovici učestvovali na Kupu Srbije u bacačkim disciplinama u kategoriji starijih...

Košarka: Opovački košarkaši šesti na kraju prvenstva

Košarka: Opovački košarkaši šesti na kraju prvenstva

OPOVO, 16. april 2024 – Odigravanjem 22. kola tokom proteklog vikenda, završeno je prvenstvo Druge međuregionalne KSV lige – jug. Sa skorom od 10 pobeda i 10 poraza, košarkaši Opova 99 zauzeli su šestu poziciju. Nešto slabiji uspeh od prošle sezone kada su bili peti...

najnovije

najčitanije