Socijalna inkluzija Roma u Opštini Opovo: ODRŽAN RADNI SASTANAK MONITORING I PROJEKTNOG TIMA PROJEKTA

14/12/2017

ODRŽAN RADNI SASTANAK MONITORING I PROJEKTNOG TIMA PROJEKTA
Opovo, 14. decembar 2017;
U okviru projekta „Socijalna inkluzija Roma u Opštini Opovo“, koji lokalna samouprava realizuje zajedno sa partnerima iz udruženja Siguran život i Inicijative mladih Opovo, danas su Opštinu Opovo posetili predstavnici Ministarstva finansija, Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i Konsultantske kuće KPMG, zaduženi za monitoring projekata finansiranih od strane Evropske unije kroz program „Trajno stambeno rešavanje i unapređenje infrastrukture u romskim naseljima“.

Na radnom sastanku učestvovali su predsednik opštine dr Zoran Tasić, menadžer projekta Miloš Markov, koordinator projekta Ivana Obradović, PR projekta Dragana Avramović (IMO), članovi projektnog tima Ana Rajković (Siguran život) i Rade Cvetanović (Opština Opovo), Dragana Cerović (Ministarstvo finansija), Ivan Ilić (Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture) i Aleš Zupan (KPMG).

Na sastanku se razgovarlo o situaciji na terenu, dosadašnjim aktivnostima i realizaciji projekta, planiranju narednih koraka i planu rada za 2018. godinu. Predstavnici monitoring tima su ukazali koliko je ovaj program značajan za Republiku Srbiju i predstavili buduće planirane programe iz fondova Evropske unije, koji mogu biti od interesa za Opštinu Opovo. (Č.V.)

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije