Vaše malo za Ivanu je mnogo: HOĆEMO LI PASTI NA ISPITU HUMANOSTI?

05/01/2018

HOĆEMO LI PASTI NA ISPITU HUMANOSTI?
Opovo, 05. januar 2017;
Nažalost, svake teme tri dana i onda sve padne u zaborav. Približavaju nam se božićni praznici i pravo je vreme da pokažemo solidarnost i humanost. Kada ako ne sada.

Naša sugrađanka Ivana Tasić iz Sakula boluje od karcinoma pluća i za operaciju u inostranstvu potrebno joj je 9.000 evra. I pored svih apela sakupljena je samo trećina potrebne sume, tako da je potrebno u što kraćem roku, jer sat neumitno otkucava vreme, a bolest napreduje, donirati još 6.000 evra. Nije mala suma ali je nije ni nemoguća sakupiti. Činjenica je da tuđa muka i nesreća ne pogađaju kao sopstvene ali ako pomogneš drugom možeš se nadati da će jednom i tebi pomoći ako zatreba.
Dragi sugrađani, ustanove, firme, preduzetnici, zanatlije, građani i građanke, zemljaci iz dijaspore i svi dobri ljudi koji ovo čitate… ne dozvolimo da padnemo na ispitu humanosti.

Broj žiro računa na koji se mogu uplatiti donacije: Eurobanka 250 – 1650013051500 – 33

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku OPOVO, 19. april 2024 – Naša sugrađanka Slavica Karajović donirala je Opštinskoj narodnoj biblioteci Opovo 45 novih knjiga (15 naslova). Prilikom uručivanja knjiga, direktorka biblioteke Katarina Nikolić Ralić se zahvalila...

Kako do besplatnog putnog osiguranja preko RFZO-a

Kako do besplatnog putnog osiguranja preko RFZO-a

Tokom prošle godine izdato je 61.172 potvrde o pravu korišćenja zdravstvene zaštite u zemljama sa kojima Srbija ima ugovore. Izvor/Politika Stiže polako letnja sezona i pripreme za odmor. Bez obzira na to da li će putovati u sopstvenoj organizaciji ili preko...

najnovije

najčitanije