Sportski vikend: KOŠARKAŠI NA BORILIŠTA, BORAC NASTAVLJA ZIMSKU LIGU

08/12/2017

u SPORT

KOŠARKAŠI NA BORILIŠTA, BORAC NASTAVLJA ZIMSKU LIGU
Opovo, 8. decembar 2017;
Decembar je mesec u kome ćemo najviše uživati u košarci, pa ćemo i ovog vikenda moći da gledamo tri utakmice u Opovu. Pauza u fudbalskim takmičenjima trajaće do proleća, do tada će nas zabavljati mlađe kategorije Borca iz Sakula koje igraju zimsku ligu.

KOŠARKA: DRUGA SRPSKA LIGA, 11. kolo

Pančevo, nedelja 16:00h: Opovo 99 – Dinamo (Pančevo)

Opovo 99 u lošoj formi dočekuje jedan od najboljih timova u ligi. Opovčani će u Pančevu “ugostiti” veoma snažnu ekipu Dinama, koja je jedino poklekla pred Železničarom u tekućoj sezoni. Iza našeg tima su tri vezana poraza, dva očekivana protiv Vojke i Železničara, ali svakako ne protiv Pinka. Loša utakmica Opovčana došla je u nezgodnom trenutku, pred meč sa Pančevcima, koji su veliki favoriti u ovom duelu.

KOŠARKA: PIONIRI KSV, 11. kolo

Zrenjanin, nedelja 11:30h: Petrovgrad 1 – Opovo 99

U prvom ovosezonskom meču pioniri Opova 99 ubedljivo su poraženi na domaćem terenu od Petrovgrada 1 (89:40). Gostovanje u sali gimnazije u Zrenjaninu biće najteži zadatak u sezoni, protiv ekipe koja je nanizala sedam pobeda iz isto toliko mečeva. Opovo je pretposlednje na tabeli sa pobedom i pet poraza.

KOŠARKA: KADETI KSV, 10. kolo

Opovo, ponedeljak 20:00h: Opovo 99 – Petrovgrad 2 (Zrenjanin)

Poput pionira i kadeti će igrati protiv zrenjaninske ekipe. Petrovgrad 2 je drugi na tabeli iza Tamiša sa samo jednim porazom. Naši košarkaši su peti na tabeli sa tri pobede i pet poraza. U prvom ovosezonskom meču Petrovgrad je protiv Opova bio više nego ubedljiv (92:39), ali moramo da napomenemo da naši kadeti igraju sve bolje kako sezona odmiče.

Mlađe kategorije KSB

KOŠARKA: MLAĐE PIONIRKE, 6. kolo

Opovo, nedelja 16:30h: Agros Basket – Novi Beograd 7

Mlađe pionirke, posle pauze koju su imale prethodnog vikenda, nastavljaju sa takmičenjem koje organizuje Košarkaški savez Beograda. Najmlađa takmičarska ekipa opovačkog kluba dočekaće Novi Beograd, tim koji baš i ne može da se pohvali dobrim rezultatima u sezoni. Naše košarkašice sigurno koračaju ka fajnal-foru, pa je pozitivan ishod u ovom meču nešto što bi ih još više približilo tom cilju.

KOŠARKA: PIONIRKE, 6. kolo

Opovo, nedelja 18:30h: Agros Basket 1 – Art Basket (Beograd)

Poput mlađih pionirki i pionirke Agros Basketa su imale slobodan vikend zbog obaveza u regionalnoj reprezentaciji. U derbiju kola košarkašice opovačkog kluba dočekuju uz Crvenu zvezdu najvećeg konkurenta za fajnal-for, beogradski Art Basket. Druga ekipa koja se takmiči u ovom rangu Agros Basket 2 slobodna je u ovom kolu.

FUDBAL

Mlađe kategorije Borca iz Sakula nastavljaju zimsku ligu, a na terenu će se naći nekoliko selekcija. Mečevi će se igrati u subotu:

Borac (2003. godište) – Jedinstvo (Kačarevo)

Borac (2004.) – Dolina (Padina)

Borac (2006.) – Jedinstvo (Kačarevo)

Borac (2008. i mlađi) – As Jedinstvo (Kačarevo)

Piše: IGOR VUJIĆ

 

 

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

SEFKERIN, 25. mart 2024 – Dvorana "Arena" u gradu Mošonmađorovaru u Mađarskoj bila je domaćin Evropskog kupa u sanda fulkontakt borbama 23. i 24. marta, gde su takmičari osam država ukrstili rukavice u konkurenciji po starosnim i težinskim kategorijama. Odličan uspeh...

Fudbal: Petarda u Opovu na startu Opštinske lige

Fudbal: Petarda u Opovu na startu Opštinske lige

Petarda u Opovu na startu Opštinske lige OPOVO, 24. mart 2024 – Ubedljivom pobedom Opovčani su otvorili prolećni deo sezone Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo. OMLADINAC 1927 (Opovo) – BORAC (Pločica) 5:0 (3:0); Dobro su Opovčani startovali na početku...

AK Spartak: Opovački atletičari održali godišnju Skupštinu

AK Spartak: Opovački atletičari održali godišnju Skupštinu

Opovački atletičari održali godišnju Skupštinu OPOVO, 24. mart 2024 – U velikoj sali Klulturnog centra Opovo,  Atletski klub "Spartak" je održao godišnju Skupštinu kluba. Iznet je izveštaj o radu, finasijski izveštaj i takmičarski izveštaj za 2023. godinu, kao i plan...

najnovije

najčitanije