VIII takmičenje mladih solo pevača: PRVO MESTO ZA NINU STOJANOVIĆ IZ OPOVA

07/12/2017

PRVO MESTO ZA NINU STOJANOVIĆ IZ OPOVA
Opovo, 07. decembar 2017;
Lepa vest nam stiže iz Muzičke škole „Jovan Bandur“ Pančevo. Nina Stojanović iz Opova osvojila je prvo mesto u svojoj kategoriji na VIII takmičenju mladih solo pevača „Mita Topalović“, koje je održano  3. decembra u koncertnoj sali Muzičke škole „Jovan Bandur“.

Na takmičenju je učestvovalo 86 učesnika od prvog razreda osnovne do četvrtog razreda srednje muzičke škole.

Opovčanka Nina Stojanović, koja pohađa prvi rezred muzičke škole u klasi profesorke Ivane Josić, nastupila je u konkurenciji 19 takmičara. Nina je pevala po jednu vokalizu i ariju starog majstora, a žiri sastavljen od članova iz Zrenjanina, Požarevca, Zemuna i Pančeva, ocenio je njenu izvedbu sa 92 od 100 mogućih poena, što joj je donelo jednu od prvih nagrada.

Ovo je njeno prvo ozbiljno takmičenje, a kako kaže, imala je malu, pozitivnu tremu, koja joj je ipak pomogla da pusti glas i dopadne se žiriju, što će joj biti veliki podstrek za dalji rad i učenje. (Č.V.)

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Pozorište: „Sećaš li se“ na sceni Kulturnog centra Opovo

Pozorište: „Sećaš li se“ na sceni Kulturnog centra Opovo

„Sećaš li se“ na sceni Kulturnog centra Opovo OPOVO, 8. april 2024 – Na sceni Kulturnog centra Opovo odigrana je pozorišna predstava „Sećaš li se“, a ljubitelji pozorišne umetnosti i ovog puta su ispunili salu, uživali u predstavi, a glumice ispratili gromkim...

najnovije

najčitanije