VIII takmičenje mladih solo pevača: PRVO MESTO ZA NINU STOJANOVIĆ IZ OPOVA

07/12/2017

PRVO MESTO ZA NINU STOJANOVIĆ IZ OPOVA
Opovo, 07. decembar 2017;
Lepa vest nam stiže iz Muzičke škole „Jovan Bandur“ Pančevo. Nina Stojanović iz Opova osvojila je prvo mesto u svojoj kategoriji na VIII takmičenju mladih solo pevača „Mita Topalović“, koje je održano  3. decembra u koncertnoj sali Muzičke škole „Jovan Bandur“.

Na takmičenju je učestvovalo 86 učesnika od prvog razreda osnovne do četvrtog razreda srednje muzičke škole.

Opovčanka Nina Stojanović, koja pohađa prvi rezred muzičke škole u klasi profesorke Ivane Josić, nastupila je u konkurenciji 19 takmičara. Nina je pevala po jednu vokalizu i ariju starog majstora, a žiri sastavljen od članova iz Zrenjanina, Požarevca, Zemuna i Pančeva, ocenio je njenu izvedbu sa 92 od 100 mogućih poena, što joj je donelo jednu od prvih nagrada.

Ovo je njeno prvo ozbiljno takmičenje, a kako kaže, imala je malu, pozitivnu tremu, koja joj je ipak pomogla da pusti glas i dopadne se žiriju, što će joj biti veliki podstrek za dalji rad i učenje. (Č.V.)

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Religija prirode Branimira Ćirovića (video)

Religija prirode Branimira Ćirovića (video)

Religija prirode Branimira Ćirovića  https://youtu.be/j10m6iHB6Rk OPOVO, 24. mart 2024 – U opovačkoj Galeriji „Jovan Popović“ otvorena je izložba „Religija prirode“ užičkog slikara Branimira Ćirovića. Umetnik mimetički tretira prirodu, ali pažljivu opservaciju...

Bioskop: Projekcija filma „Jorgovani“ 7. aprila

Bioskop: Projekcija filma „Jorgovani“ 7. aprila

Projekcija filma „Jorgovani“ 7. aprila OPOVO, 23. mart 2024 – U Kulturnom centru Opovo, 7. aprila su na programu dve projekcije domaćeg filma „Jorgovani“, od 18:00 i 20:00 časova. Ulaznice po ceni od 400 dinara biće u prodaji na dan projekcije. JORGOVANI: dužina...

najnovije

najčitanije