Sportski vikend: OPOVO 99 NA MEGDAN PINKU, KOŠARKAŠKI MEČ ODLUKE ZA MLAĐE PIONIRE, DEČACI BORCA U ZIMSKOJ LIGI

01/12/2017

u SPORT

OPOVO 99 NA MEGDAN PINKU, KOŠARKAŠKI MEČ ODLUKE ZA MLAĐE PIONIRE, DEČACI BORCA U ZIMSKOJ LIGI

Opovo, 01. decembar 2017;

Pred nama je još jedan košarkaški vikend, jer će mlađe kategorije Opova 99 odigrati tri utakmice u Opovu. Najzanimljivije će biti na meču mlađih pionira, koji će igrati najbitniju utakmicu u prvenstvu protiv Omoljice. Polusezone su završili Borac iz Sakula u Srpskoj i Radnički iz Barande u Prvoj južnobanatskoj ligi. Ipak, to ne znači da ćemo biti bez fudbala, jer mlađe kategorije tima iz Sakula počinju zimsku ligu. Devojčice Agros Basketa imaju slobodan vikend zbog treninga regionalne reprezentacije.

KOŠARKA: DRUGA SRPSKA LIGA, 10. kolo

Pećinci, nedelja 14:00h: Pink Šimanovci – Opovo 99

Dve veoma teške utakmice su iza opovačkih košarkaša. U meču protiv Vojke, a potom i na gostovanju Železničaru u Inđiji prvotimci opovačkog kluba i pored dva poraza pokazali su da umeju da se nose i sa ekipama koje će se boriti za sam vrh tabele. Naredni protivnik je Pink iz Šimanovaca, ekipa koja je u dosadašnjem delu prvenstva uz dve pobede nanizala pet poraza. Međutim, Pink je pobedu protiv Železničara ostvario službenim rezultatom 20:0 (tehnički problem tima iz Inđije), a druga, a možemo da kažemo i jedina pobeda na parketu ostvarena je protiv Lokomotive, koja je ubedljivo poslednja bez trijumfa. Sve ovo moglo bi da svrsta naše kao favorite u meču, a da li će to dokazati na terenu videćemo u nedelju.

Mlađe kategorije KSV

KOŠARKA: MLAĐI PIONIRI KSV, 9. kolo

Opovo, nedelja 16:00h: Opovo 99 – Mladost (Omoljica)

Meč protiv Omoljice je biti ili ne biti za opovačku najmlađu takmičarsku selekciju. Mlađi pioniri će u nedelju izaći na megdan Mladosti, u meču koji će odlučivati koji tim će u doigravanje, a koji će završiti sezonu. Opovčani su u prvom delu prvenstva izgubili u Omoljici 19 razlike, pa je našim dečacima potrebna ubedljivija pobeda. Na prethodnom meču Opovo 99 je pokazalo veoma dobru igru protiv neprikosnovenog Kris Krosa, pogotovo u drugom poluvremenu, koje su dobili 25:13 (u prvom su bili dosta lošiji). Ovu sjajnu generaciju opovačkih dečaka svakako treba podržati, jer će se od njih tek očekivati rezultati u budućnosti. Prva prilika za to biće u nedelju, kada će im biti potrebna podrška oko terena.

KOŠARKA: PIONIRI KSV, 10. kolo

Opovo, nedelja 18:00h: Opovo 99 – Mladost (Omoljica)

Poput mlađih pionira i pioniri Opova 99 igraće protiv Mladosti iz Omoljice. Mladost je treća na tabeli ispred Opova sa skorom tri pobede i dva poraza, dok su naši uz četiri poraza ostvarili i jednu pobedu.

KOŠARKA: KADETI KSV, 9. kolo

Opovo, subota 16:00h: Opovo 99 – Vršac DOO

Kadeti su ubedljivo poraženi u Zrenjaninu protiv veoma jakog Proletera. Međutim, naši košarkaši prikazuju sve bolje partije kako sezona odmiče. Dokaz su dve pobede u poslednja tri meča. U Opovo dolazi Vršac, pa su šanse za još jednu dobru partiju velike.

FUDBAL: Mlađe kategorije Borca iz Sakula počinju zimsku ligu, a na terenu će se naći nekoliko selekcija. Mečevi će se igrati u subotu: Borac (2003. godište) – Jedinstvo (Kačarevo); Borac (2004. – 2005.) – Jedinstvo (Kačarevo); Borac (2005. – 2007.) – Spartak (Debeljača); Borac (2008. i mlađi) – Dolina (Padina)

Piše: IGOR VUJIĆ

 

 

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Sportski vikend: U Sakulama se igra derbi prvenstva

Sportski vikend: U Sakulama se igra derbi prvenstva

U Sakulama se igra derbi prvenstva OPOVO, 19. april 2024 – Ovog vikenda, preciznije u nedelju, najveća pažnja biće usmerena na veliki derbi Druge južnobanatske lige – zapad koji se igra u Sakulama između domaćeg Borca i sefkerinskog Tempa. Utakmica koja će...

Atletika: Kup Srbije u bacačkim disciplinama

Atletika: Kup Srbije u bacačkim disciplinama

Kup Srbije u bacačkim disciplinama OPOVO, 18. april 2024 - Dok su se Spartakovi trkači u Crvenki, takmičili na Prvenstvi Vojvodine u krosu, Spartakovi bacači su 14. aprila u Sremskoj Mitrovici učestvovali na Kupu Srbije u bacačkim disciplinama u kategoriji starijih...

Košarka: Opovački košarkaši šesti na kraju prvenstva

Košarka: Opovački košarkaši šesti na kraju prvenstva

OPOVO, 16. april 2024 – Odigravanjem 22. kola tokom proteklog vikenda, završeno je prvenstvo Druge međuregionalne KSV lige – jug. Sa skorom od 10 pobeda i 10 poraza, košarkaši Opova 99 zauzeli su šestu poziciju. Nešto slabiji uspeh od prošle sezone kada su bili peti...

najnovije

najčitanije