Košarka KSB mlađe kategorije: NEPOBEDIVE KOŠARKAŠICE AGROS BASKETA

27/11/2017

u SPORT

NEPOBEDIVE KOŠARKAŠICE AGROS BASKETA
Opovo, 27. novembar 2017;
Košarkašice opovačkog Agros Basketa odigrale su fantastične mečeve prethodnog vikenda. Sve tri takmičarske ekipe pobedile su i ispunile ovaj deo zadatka koji je stajao pred njima.

Mlađe pionirke pobedile su Girl Basket 48:32, ali i pored ubedljivog rezultata utakmica je bila veoma teška. Bilo je neizvesno sve do poslednje četvrtine, kada je naša ekipa uspela da slomi otpor protivnica i zasluženo odnese pobedu. Ovim trijumfom mlađe pionirke Agros Basketa nalaze se na trećoj poziciji sa samo jednim porazom od Crvene zvezde. Bitan podatak je da su naše košarkašice savladale Vizuru i Girl Basket, koje su im glavni konkurenti za odlazak na fajnal-for.

Pionirke su takođe bile uspešne. Agros Basket 1 je savladao Pobednika 45:23, dok je Agros Basket 2 (tim sastavljen uglavnom od mlađih pionirki) bio bolji od Beka 37:30.

Prvi tim pionirki lako je savladao ekipu Pobednika. Naše devojčice su od starta krenule da “melju” protivnika napravivši seriju 18:0. Posle toga su održavale razliku i meč završile bez trunke sumnje u trijumf nastavivši sigurno da koračaju ka fajnal-foru.

Agros Basket 2 je došao do prve pobede u sezoni, posle tri poraza. Ova pobeda mnogo će značiti ovim devojčicama, koje su mlađe od protivnica. Sve tri ekipe su do pobeda došle na gostovanjima.

Naredne nedelje neće biti mečeva u ligi koju organizuje Košarkaški savez Beograda zbog treninga regionalnih reprezentacija.

Piše: IGOR VUJIĆ

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

SEFKERIN, 25. mart 2024 – Dvorana "Arena" u gradu Mošonmađorovaru u Mađarskoj bila je domaćin Evropskog kupa u sanda fulkontakt borbama 23. i 24. marta, gde su takmičari osam država ukrstili rukavice u konkurenciji po starosnim i težinskim kategorijama. Odličan uspeh...

Fudbal: Petarda u Opovu na startu Opštinske lige

Fudbal: Petarda u Opovu na startu Opštinske lige

Petarda u Opovu na startu Opštinske lige OPOVO, 24. mart 2024 – Ubedljivom pobedom Opovčani su otvorili prolećni deo sezone Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo. OMLADINAC 1927 (Opovo) – BORAC (Pločica) 5:0 (3:0); Dobro su Opovčani startovali na početku...

AK Spartak: Opovački atletičari održali godišnju Skupštinu

AK Spartak: Opovački atletičari održali godišnju Skupštinu

Opovački atletičari održali godišnju Skupštinu OPOVO, 24. mart 2024 – U velikoj sali Klulturnog centra Opovo,  Atletski klub "Spartak" je održao godišnju Skupštinu kluba. Iznet je izveštaj o radu, finasijski izveštaj i takmičarski izveštaj za 2023. godinu, kao i plan...

najnovije

najčitanije