Košarka – Druga srpska liga: OPOVO IZGUBILO, MLADE SNAGE ISKORISTILE MINUTAŽU

27/11/2017

u SPORT

OPOVO IZGUBILO, MLADE SNAGE ISKORISTILE MINUTAŽU
Opovo, 27. novembar 2017;
Posle meča sa Vojkom, Opovo 99 je u 9. kolu moralo da se suprotstavi još jednom pretendentu na najviši plasman u ligi. Naši košarkaši gostovali su Železničaru u Inđiji i poraženi su 101:77.

Meč u kome Opovčani gotovo da nisu imali šanse protiv favorita, koji je veoma ozbiljna i uigrana ekipa, bio je šansa za mlađe košarkaše da se dokažu.

Naši su počeli toplo-hladno, a tako su nastavili tokom čitavog meča. Prva i treća četvrtina bile su nešto lošije, dok su Opovčani u drugom i četvrtom delu utakmice pružili veoma jak otpor timu iz Inđije.

Mlađi košarkaši tima iz Opova Mojsa, Bogdanović i Radojević na ovom meču su dobili veću minutažu nego obično, a sa pravom se može reći da su je iskoristili odlično. Protiv veoma jakog protivnika mladi košarkaši su pokazali da će u narednim godinama polako postajati igrači na koje će se sve više računati.

Uigravanje ekipe moglo bi da bude veoma korisno za narednu rundu kada će Opovčani gostovati Pinku iz Šimanovaca, koji ima dve pobede u dosadašnjem delu prvenstva.

Piše: IGOR VUJIĆ

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

SEFKERIN, 25. mart 2024 – Dvorana "Arena" u gradu Mošonmađorovaru u Mađarskoj bila je domaćin Evropskog kupa u sanda fulkontakt borbama 23. i 24. marta, gde su takmičari osam država ukrstili rukavice u konkurenciji po starosnim i težinskim kategorijama. Odličan uspeh...

Fudbal: Petarda u Opovu na startu Opštinske lige

Fudbal: Petarda u Opovu na startu Opštinske lige

Petarda u Opovu na startu Opštinske lige OPOVO, 24. mart 2024 – Ubedljivom pobedom Opovčani su otvorili prolećni deo sezone Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo. OMLADINAC 1927 (Opovo) – BORAC (Pločica) 5:0 (3:0); Dobro su Opovčani startovali na početku...

AK Spartak: Opovački atletičari održali godišnju Skupštinu

AK Spartak: Opovački atletičari održali godišnju Skupštinu

Opovački atletičari održali godišnju Skupštinu OPOVO, 24. mart 2024 – U velikoj sali Klulturnog centra Opovo,  Atletski klub "Spartak" je održao godišnju Skupštinu kluba. Iznet je izveštaj o radu, finasijski izveštaj i takmičarski izveštaj za 2023. godinu, kao i plan...

najnovije

najčitanije