Srpska liga Vojvodina: PORAZ BORCA OD LIDERA I ODLAZAK U ZIMSKI SAN

27/11/2017

u SPORT

PORAZ BORCA OD LIDERA I ODLAZAK U ZIMSKI SAN
Opovo, 27. novembar 2017;
Pred odlazak na pauzu posle 15 utakmica jesenjeg dela prvenstva Borac iz Sakula nije uspeo da napravi iznenađenje i savlada lidera Srpske lige Bečej. Gosti su u Sakulama slavili 2:1, pa i dalje samouvereno drže prvu poziciju, kao glavni kandidati za viši rang.

Sakuljani su već u desetom minutu morali da vade loptu iz mreže. Đuričin je sa dvadesetak metara sa desne strane odlično šutirao i pogodio suprotnu stranu Trivunovićevog gola. Igralo se čvrsto i uglavnom na sredini terena, a iz takve jedne “uspavanke” Kovačević je u 36. minutu izbio sam ispred gola našeg tima, ali je najbolji igrač Borca na ovom meču Trivunović uspeo da spreči pogodak.

Drugo poluvreme je donelo otvoreniju igru. Akter je ponovo bio Kovačević, izborio se za loptu i iz ugla centrirao Aleksiću, koji je glavom povisio na 2:0. Borac je krenuo u napade, bilo je nekoliko prilika na obe strane, a Marko Milovac je u 67. minutu uspeo da smanji na 2:1. Posle lepe kombinacije Milovac je prihvatio loptu i sa 20 metara sa leve strane pod prečku poslao topovski udarac.

Borac – Bečej 1:2, gledalaca: 600, strelci: Marko Milovac u 67. minutu za Sakule, Đuričin u 10. minutu i Aleksić u 56.minutu za Bečej. Borac: Trivunović, A Šušnjar, Vuković, Samardžić, Petrović, Baroševčić (Milanović), Smailagić, Čigoja, Jevtić, M. Milovac, M. Šušnjar.

Rezultati 15. kola: Crvena Zvezda (Novi sad) – Bratstvo 1946 (Prigrevica) 1:1. Mladost (Bački jarak) – Dinamo 1945 (Pančevo) 2:1, Borac (Sakule) – Bečej 1918 1:2, Radnički (Nova Pazova) – Odžaci 1:2, Radnički (Šid) – Cement (Beočin) 1:0, Dunav (Stari Banovci) – Omladinac (Novi Banovci) 1:1, Železničar (Pančevo) – Radnički (Zrenjanin) 4:1, Radnički (Sremska Mitrovica) – Bačka 1901 (Subotica) 1:2.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Opštinsko takmičenje u atletici OPOVO, 23. april 2024 - Na sportskom centru u Opovu, održano je 15. aprila Opštinsko prvenstvo u atletici, za učenike od 5 do 8 razreda. Učenici su se nadmetali u sledećim disciplinama: 60m, 100m, 300m, skok uvis, skok udalj i bacanje...

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

SAKULE, 21. april 2024 – Veliki derb Druge južnobanatske lige – zapad i i velika fudbalska predstava koju su upotpunili navijači oba kluba na prepunim tribinama stadiona Sveti Nikola u Sakulama. Derbi koji verovatno odlučuje šampiona, ali treba sačekati poslednje kolo...

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

OPOVO, 21. april 2024 – Fudbaleri opovačkog Omladinca priredili su još jednu goleadu za svoje navijače. U 15. kolu Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo, Omladinac je više nego ubedljivo savladao Jedinstvo iz Dubovca. OMLADINAC 1927 (Opovo) – JEDINSTVO...

najnovije

najčitanije