Skupština AK Spartak: MEDALJE I DIPLOME ZA SVE ATLETIČARE

27/11/2017

u SPORT

MEDALJE I DIPLOME ZA SVE ATLETIČARE
Opovo, 26. novembar 2017;
Atletski klub Spartak iz Opova održao je redovnu skupštinu kao i krajem svake godine, gde su se članovima kluba i roditeljima takmičara obratili trener Nemanja Stojanović i predsednik Milorad Kovačević. U redovnom delu podneti su izveštaji o radu i izneti planovi za budućnost.

– Održali smo godišnju skupštinu kluba, a tačke dnevnog reda su bile izveštaj o radu, takmičarski izveštaj, finansijski izveštaj, kao i plan rada i finansijski plan za sledeću godinu. Što se tiče takmičarskog izveštaja, atletičari su učestvovali na 25 takmičenja u 2017. godini, osvojeno je 45 medalja, a što raduje je da smo na prvenstvima Srbije osvojili sedam medalja (po tri zlatne i bronzane i jednu srebrnu), na prvenstvima Vojvodine osam (četiri zlatne, srebrna i tri bronzane), na krosevima RTS-a sedam odličja – izjavio je trener Nemanja Stojanović.

Spartak može da se pohvali i reprezentativcem Srbije, a upravo je trener i aktivni atletičar Nemanja Stojanović predstavljao našu državu na ekipnom prvenstvu Evrope.

– Raduje me što sam ove godine uspeo da se izborim za dres reprezentacije za ekipno prvenstvo Evrope u Izraelu i prvenstvu Balkana u Novom Pazaru. Može se reći da je to kruna ove 2017. godine za mene, ali i za Spartak iz Opova – poručio je Stojanović.

Po završetku poslednje tačke dnevnog reda pristupilo se najlepšem momentu za svakog mladog sportistu. Svaki član Spartaka dobio je medalju i diplomu, a osvajači medalja sa prvenstava Srbije, Vojvodine i sa kroseva Partizana i RTS-a i pehar. Ovaj gest svakako treba pohvaliti, jer je svako dete koje kroči na bilo koji sportski teren zaslužilo medalju. Za rezultate ima vremena, a nekada nisu ni bitni koliko zdrav život koji nam sport pruža.

Piše: IGOR VUJIĆ

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

SEFKERIN, 25. mart 2024 – Dvorana "Arena" u gradu Mošonmađorovaru u Mađarskoj bila je domaćin Evropskog kupa u sanda fulkontakt borbama 23. i 24. marta, gde su takmičari osam država ukrstili rukavice u konkurenciji po starosnim i težinskim kategorijama. Odličan uspeh...

Fudbal: Petarda u Opovu na startu Opštinske lige

Fudbal: Petarda u Opovu na startu Opštinske lige

Petarda u Opovu na startu Opštinske lige OPOVO, 24. mart 2024 – Ubedljivom pobedom Opovčani su otvorili prolećni deo sezone Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo. OMLADINAC 1927 (Opovo) – BORAC (Pločica) 5:0 (3:0); Dobro su Opovčani startovali na početku...

AK Spartak: Opovački atletičari održali godišnju Skupštinu

AK Spartak: Opovački atletičari održali godišnju Skupštinu

Opovački atletičari održali godišnju Skupštinu OPOVO, 24. mart 2024 – U velikoj sali Klulturnog centra Opovo,  Atletski klub "Spartak" je održao godišnju Skupštinu kluba. Iznet je izveštaj o radu, finasijski izveštaj i takmičarski izveštaj za 2023. godinu, kao i plan...

najnovije

najčitanije