Turnir za najmlađe: MINI RUKOMET U BARANDI

26/11/2017

u SPORT

MINI RUKOMET U BARANDI
Baranda, 26. novembar 2017;
U organizaciji kluba Mladost u sali Osnovne škole “Olga Petrov” iz Barande održan je turnir u mini rukometu. Seniorke kluba Jovana Orlović, Sofija Godoš, Aleksandra Stojić i Olivera Vasović bile su u ulozi volonterki, ali su i savetima pomagale najmlađima da što bolje savladaju prepreke koje su stajale pred njima.
Na turniru koji je pre rezultatskog imao edukativni značaj upoznavanja dece sa pravilima, učestvovali su mališani iz sva četiri opštinska mesta. Međusobno su se podelili i sami davali imena ekipama, a na kraju je pobedio tim Plavih orlova.
Rukometni savez Srbije je mini rukomet uvrstila u takmičarski kalendar, kako bi i najmlađi mogli da osete čari ovog sporta. Teren je duplo manji, a golovi su 160 centimetara visine i 200 centimetara širine.

 

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Fudbal: Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda

Fudbal: Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda

Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda SEFKERIN, 29. mart 2024 – Sefkerinac Ozren Jovičin nastupio je za fudbalsku reprezentaciju Beograda koja je odigrala utakmicu sa Slovenijom u okviru amaterskih reprezentacija. Utakmica je odigrana na terenu...

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

SEFKERIN, 25. mart 2024 – Dvorana "Arena" u gradu Mošonmađorovaru u Mađarskoj bila je domaćin Evropskog kupa u sanda fulkontakt borbama 23. i 24. marta, gde su takmičari osam država ukrstili rukavice u konkurenciji po starosnim i težinskim kategorijama. Odličan uspeh...

najnovije

najčitanije