Potpisan ugovor za finansiranje izgradnje mini pič terena: JOŠ JEDAN SPORTSKI TEREN ZA SAKULE

23/11/2017

JOŠ JEDAN SPORTSKI TEREN ZA SAKULE
Novi Sad, 23. novembar 2017;
Potpisivanjem ugovora u Novom Sadu Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu finansiraće izgradnju mini pič terena u Sakulama u iznosu od 2 miliona dinara. Ugovor je rezultat Konkursa za finansiranje posebnog programa – projekta izgradnje, održavanja i opremanja sportskih objekata u AP Vojvodini na kojem je aplicirala Opština Opovo.

Potpredsednik Pokrajinske vlade Đorđe Milićević i pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez danas su uručili 36 ugovora za projekte na ovom konkursu u vrednosti 50 miliona dinara. Ispred Opštine Opovo ugovor je potpisao zamenik predsednika opštine Miloš Markov.

– Nakon izgradnje terena za mali fudbal i rukomet, Sakule će u relativno kratkom vremenskom periodu dobiti još jedan sportski teren. U pitanju je mini pič teren sa veštačkom travom i iskreno se nadam da će koristiti deci i unapređenju školskog sporta u Sakulama, jer bavljenje sportom je najbolji način za stvaranje zdravih i uspešnih ličnosti. Takođe, moram da istaknem predsednika Saveta mesne zajednice Sakule Milorada Ješina, čije angažovanje je bilo izuzetno značajno tokom apliciranja na ovom konkursu, izjavio je predsednik opštine dr Zoran Tasić.
Rok za završetak ovog projekta je 1. maj 2018. godine.

.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije