Košarka – KSV mlađe kategorije: KADETI I MLAĐI PIONIRI NIŽU POBEDE KAO NA TRACI

20/11/2017

u SPORT

KADETI I MLAĐI PIONIRI NIŽU POBEDE KAO NA TRACI
Opovo, 19. novembar 2017;
Već drugi vikend zaredom opovački mladi košarkaši nižu samo uspehe. Kadeti su bili bolji od Jedinstva iz Novog Bečeja, dok su mlađi pioniri savladali pančevački Tamiš (pioniri su slobodni već drugi vikend zaredom).
Kadeti su posle nešto lošijeg starta počeli da prikazuju partije kakve se od njih očekuju. U veoma neizvesnom meču savladali su Jedinstvo 64:57 najviše zahvaljujući fantastičnoj partiji kapitena Igora Legetića, koji je sa 39 poena potpuno uništio odbranu tima iz Novog Bečeja. Opovčani su nešto lošije počeli meč, a gosti su to iskoristili i poveli. Brzo su se naši stabilizovali, pa je tokom druge i skoro čitave treće četvrtine rezultatski bilo veoma neizvesno. Igralo se koš za koš, ali je pred kraj 30. minuta naš tim mini serijom poveo sa devet poena, što je sačuvao do kraja meča.
Treća uzastopna pobeda mlađe pionire definitivno je svrstala u sam vrh tabele i u borbu sa Omoljicom za drugo mesto koje vodi u doigravanje (Kris Kros je prvi, savladao je Omoljicu dva puta i Opovo jednom).
Naši mladi košarkaši savladali su Pančevački Tamiš 49:41 (11:8, 16:11, 11:14, 11:8) pred domaćom publikom. Opovčani su od starta meča krenuli agresivno dajući do znanja protivniku da neće dozvoliti bilo kakvo iznenađenje (Opovo 99 savladalo Tamiš i u Pančevu u prvom delu prvenstva). Pokušali su gosti u trećoj četvrtini da se približe, ali sve što su uspeli bilo je da smanje na pet razike u poslednjih deset minuta.

Mlađi pioniri Opovo 99: U. Stojanović, Marković, Miloš Damjanović, Marko Damjanović, L. Stojanov, Vaić, Stojanović, Petrović, Babajanin, Milićević, Kravar, Jovičin.

Piše: IGOR VUJIĆ

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Opštinsko takmičenje u atletici OPOVO, 23. april 2024 - Na sportskom centru u Opovu, održano je 15. aprila Opštinsko prvenstvo u atletici, za učenike od 5 do 8 razreda. Učenici su se nadmetali u sledećim disciplinama: 60m, 100m, 300m, skok uvis, skok udalj i bacanje...

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

SAKULE, 21. april 2024 – Veliki derb Druge južnobanatske lige – zapad i i velika fudbalska predstava koju su upotpunili navijači oba kluba na prepunim tribinama stadiona Sveti Nikola u Sakulama. Derbi koji verovatno odlučuje šampiona, ali treba sačekati poslednje kolo...

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

OPOVO, 21. april 2024 – Fudbaleri opovačkog Omladinca priredili su još jednu goleadu za svoje navijače. U 15. kolu Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo, Omladinac je više nego ubedljivo savladao Jedinstvo iz Dubovca. OMLADINAC 1927 (Opovo) – JEDINSTVO...

najnovije

najčitanije