Srpska liga Vojvodina: BORAC POBEDOM U ODŽACIMA NAJAVIO DERBI SA LIDEROM

19/11/2017

u SPORT

BORAC POBEDOM U ODŽACIMA NAJAVIO DERBI SA LIDEROM
Opovo, 18. novembar 2017;
Dva vezana poraza u Sakulama Borac su udaljila od šanse za plasman u Prvu ligu. Međutim, kako Sakuljani igraju na gostujućim terenima mogli bi sa pravom da se nadaju višem rangu. Posle pobede nad Odžacima 2:1 Borac je definitivno dokazao da je ove godine bolji tim u gostima nego na “Svetom Nikoli.”
Do polusezone ostalo je još jedno kolo, a protivnik je najvažniji, vodeći Bečej. To će biti prilika da se Sakuljani ponovo uključe u trku za plasman u viši rang, ali i da pred zasluženi odmor obraduju sve navijače i ljubitelje kluba.
Odličnu uvertiru napravili su u Odžacima, kada su potpuno nadigrali protivnika u prvom poluvremenu. Od starta meča krenuli su agresivno, a protivnik nije imao šta da traži na terenu. Golovima Igora Smailagića i Aleksandra Šušnjara naši fudbaleri su već do poluvremena vodili 2:0.
U drugom delu su domaći krenuli na sve ili ništa. Međutim, Odžaci su uspeli da realizuju samo jedan napad, kada je Galić smanjio na 2:1. Borac je sačuvao prednost i zasluženo bodove odneo u Sakule pred poslednje kolo jesenjeg dela prvenstva i duel sa Bečejom.

Rezultati 14. kola: Bratstvo 1946 (Prigrevica) – Radnički (Sremska Mitrovica) 3:2, Bačka 1901 (Subotica) – Železničar (Pančevo) 1:1, Radnički (Zrenjanin) – Dunav (Stari Banovci) 2:0, Omladinac (Novi Banovci) – Radnički (Šid) 4:0, Cement (Beočin) – Radnički (Nova Pazova) 2:0, Odžaci – Borac (Sakule) 1:2, Bečej 1918 – Mladost (Bački Jarak) 4:1, Dinamo 1945 (Pančevo) – Crvena Zvezda (Novi Sad) 0:0.

Piše: IGOR VUJIĆ

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Fudbal: Opovčani ostvarili petu pobedu u nizu

Fudbal: Opovčani ostvarili petu pobedu u nizu

Fudbal: Opovčani ostvarili petu pobedu u nizu OPOVO, 28. april 2024 – Opovački fudbaleri se sa gostovanja u Samošu vraćaju sa tri nova boda i to im je peta pobeda u nizu. U prolećnom delu prvenstva, Opovčani su ostvarili maksimalan učinak – pet utakmica, pet pobeda....

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Opštinsko takmičenje u atletici OPOVO, 23. april 2024 - Na sportskom centru u Opovu, održano je 15. aprila Opštinsko prvenstvo u atletici, za učenike od 5 do 8 razreda. Učenici su se nadmetali u sledećim disciplinama: 60m, 100m, 300m, skok uvis, skok udalj i bacanje...

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

SAKULE, 21. april 2024 – Veliki derb Druge južnobanatske lige – zapad i i velika fudbalska predstava koju su upotpunili navijači oba kluba na prepunim tribinama stadiona Sveti Nikola u Sakulama. Derbi koji verovatno odlučuje šampiona, ali treba sačekati poslednje kolo...

najnovije

najčitanije