Sportski vikend: SAKULJANI SE VADE U ODŽACIMA, A BARANĐANI U PAVLIŠU, STRAŠNA VOJKA NA MEGDAN KOŠARKAŠIMA

17/11/2017

u SPORT

SAKULJANI SE VADE U ODŽACIMA, A BARANĐANI U PAVLIŠU, STRAŠNA VOJKA NA MEGDAN KOŠARKAŠIMA
Opovo, 17. novembar 2017;
Opovo će u vikendu pred nama biti obojeno u košarkaške boje. Čak četiri meča igraće se u sali Osnovne škole “Dositej Obradović”. Posle vikenda pauze nastavljaju se takmičenja u okviru KSB, devojčice iz Agros Basketa odigraće dve utakmice, a u okviru KSV igraće se još dve utakmice dečaka iz Opova 99.
Posle završene polusezone mladi fudbaleri iz Sakula odmaraće se još nedelju dana, kada će početi kadetska i pionirska zimska liga.

FUDBAL: SRPSKA LIGA VOJVODINA, 14. kolo

Odžaci, subota 13:00h: Odžaci – Borac (Sakule)

Borac već tri vezane utakmice ne zna za pobedu. Remi u gostima i dva vezana poraza kod kuće doneli su Sakuljanima pad sa druge na petu poziciju. Posle ovih neuspeha na stadionu “Sveti Nikola” stekao se utisak da naši fudbaleri bolje igraju u gostima, pa je iz tog razloga i gostovanje u Odžacima nova šansa za bodove. U poslednjem, 15. kolu jesenjeg dela prvenstva Borac će dočekati prvoplasirani Bečej.

FUDBAL: PRVA JUŽNOBANATSKA LIGA, 13. kolo

Pavliš, nedelja 13:30h: Crvena zvezda – Radnički (Baranda)

Poraz Radničkog iz Barande 2:1, a slobodno možemo reći i kiks u Crvenoj Crkvi nije mnogo uticao na tabelu. Popularne “Vrane” i dalje se nalaze na sedmoj poziciji, jer su poraze pretrpeli i šestoplasirana Vojvodina iz Seleuša i petoplasirani Partizan iz Uljme. Baranđani i u narednom kolu moraju na put. Crvena Zvezda iz Pavliša nije tim koji se može pohvaliti dobrom igrom u prvenstvu. Ipak, poraz Radničkog u prethodnom kolu od ekipe koja do tog trenutka nije ostvarila pobedu, doneo je dodatni oprez pred naredni meč.

KOŠARKA: DRUGA SRPSKA LIGA, 8. kolo

Pančevo, subota 17:30h: Opovo 99 – Vojka

Opovo 99 će u narednom kolu imati veoma težak zadatak, jer će ugostiti ekipu Vojke (šest pobeda i poraz), koja je trenutno prva na tabeli (Železničar iz Inđije nema poraz, ali ima utakmicu manje od Vojke).  Dva vezana trijumfa protiv Rume i Pećinaca naš tim su postavili na petu poziciju. Meč protiv izuzetnog tima Vojke mogao bi da bude pravi ispit za naše košarkaše.

Mlađe kategorije KSV

KOŠARKA:  MLAĐI PIONIRI KSV, 8. kolo

Opovo, nedelja 14:00h: Opovo 99 – Tamiš (Pančevo)

Mlađi pioniri igraće veoma bitan meč protiv ekipe Tamiša. Pobeda bi značila ostanak u trci sa Omoljicom za drugu poziciju koja vodi u razigravanje, poraz bi ih najverovatnije udaljio od tog cilja.

PIONIRI KSV

Pioniri su slobodni u narednom kolu.

KOŠARKA: KADETI KSV, 7. kolo

Opovo, nedelja 16:00h: Opovo 99 – Jedinstvo NB (Novi Bečej)

Kadeti iz kola u kolo prikazuju sve bolju igru, a meč protiv Jedinstva NB mogao bi da bude odskočna daska za nastavak prvenstva. Tim iz Novog Bečeja još uvek nije pobedio u prvenstvu, što svakako našima daje prefiks favorita.

Mlađe kategorije KSB

KOŠARKA: MLAĐE PIONIRKE, 4. kolo

Opovo, nedelja 18:30h: Agros Basket – Vizura (Beograd)

Mlađe pionirke dočekuju ekipu Vizure, koja će im biti konkurent za odlazak na fajnal-for. Obe ekipe su u prethodnim kolima ostvarile po dve pobede uz poraz.

KOŠARKA: PIONIRKE, 4. kolo

Opovo, subota 14:00h: Agros Basket 2 – Crvena zvezda (Beograd)

Agros Basket 2 je bio slobodan u prethodnom kolu, a posle odmora u Opovo stiže najbolja ekipa lige, koja je ostvarila sve tri pobede uz koš razliku od plus 247 poena.

Agros Basket 1 je slobodan, pošto je ekipa Sopota istupila iz lige.

Piše: IGOR VUJIĆ

 

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Opštinsko takmičenje u atletici OPOVO, 23. april 2024 - Na sportskom centru u Opovu, održano je 15. aprila Opštinsko prvenstvo u atletici, za učenike od 5 do 8 razreda. Učenici su se nadmetali u sledećim disciplinama: 60m, 100m, 300m, skok uvis, skok udalj i bacanje...

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

SAKULE, 21. april 2024 – Veliki derb Druge južnobanatske lige – zapad i i velika fudbalska predstava koju su upotpunili navijači oba kluba na prepunim tribinama stadiona Sveti Nikola u Sakulama. Derbi koji verovatno odlučuje šampiona, ali treba sačekati poslednje kolo...

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

OPOVO, 21. april 2024 – Fudbaleri opovačkog Omladinca priredili su još jednu goleadu za svoje navijače. U 15. kolu Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo, Omladinac je više nego ubedljivo savladao Jedinstvo iz Dubovca. OMLADINAC 1927 (Opovo) – JEDINSTVO...

najnovije

najčitanije