Projekat turističke signalizacije: POTPISAN UGOVOR O REALIZACIJI PROJEKTA

15/11/2017

POTPISAN UGOVOR O REALIZACIJI PROJEKTA
Opovo, 14. novembar 2017;
Po ovlašćenju predsednika opštine dr Zorana Tasića, opštinski većnik Nenad Josić danas se u Novom Sadu sastao sa pokrajinskim sekretarom za privredu i turizam Ivanom Đokovićem sa kojim je potpisao ugovor o dodeli sredstava za realizaciju projekta turističke signalizacije.

Angažovanjem većnika Josića, lokalna samouprava je u septembru aplicirala na konkursu Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, a projekat je 18. oktobra odobren u iznosu od 2.300.000 dinara. Ovim projektom naša opština će dobiti obeležavanje svih turističkih objekata i destinacija na teritoriji cele opštine u svim naseljenim mestima.

U saopštenju Socijalističke partije Srbije Opovo i opštinskog većnika Nenada Josića navodi se da ova partija kao koalicioni partner u lokalnoj vlasti sa Srpskom naprednom strankom nastavlja da radi u interesu građana Opštine Opovo i u želji i nameri da opravda poverenje koje je dobila od građana i koalicionog partnera nastaviće da se zalaže za realizaciju projekata od opšteg interesa. Većnik Josić se zahvaljuje pokrajinskom sekretaru Ivanu Đokoviću i predsedniku opštine Zoranu Tasiću na podršci i saradnji.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije