Kartica tri plus za popust prilikom plaćanja: PRIJAVA PORODICA SA TROJE I VIŠE DECE

13/11/2017

PRIJAVA PORODICA SA TROJE I VIŠE DECE
Opovo, 13. novembar 2017;
Nakon kontakta Pokreta za decu TRI PLUS, Opština Opovo je pokrenula inicijativu sakupljanja podataka kako bi se priključila projektu „Kartica 3+“. Potrebno je da se sve porodice sa troje i više dece, radi evidencije prijave sekretarijatu Kabineta predsednika opštine, telefonski (681 – 091) ili lično.

„Pokret za decu TRI PLUS“  je predstavio 24. oktobra u Beogradu projekat  „Kartica 3+“ koji je namenjen porodicama sa troje i više  dece.

Prema statističkim podacima, oko 50 procenata porodica sa troje i više dece su na ivici siromaštva. Upravo iz tog razloga „Pokret za decu TRI PLUS„ je pokrenuo projekat „Kartica 3+“, kako bi svi zajedno, doprineli da ovoj kategoriji društva olakšamo težinu života današnjice.

Projekat “Kartica 3+“ omogućava vlasniku (majci, porodici) da iskoristi karticu i ostvari popuste prilikom plaćanja u maloprodajnim  objektima kompanija (koje učestvuju u projektu), ili usluga javnih preduzeća i ustanova koji su u nadležnosti grada ili opštine.

„Pokret za decu TRI PLUS“  je dobio potvrdu u učešću u projektu od kompanija: Aman, Makrobela, TRI-O, DM-drogerije, WIN-WIN, PS…fashion, Magicland family. Takođe, očekujemo do kraja godine potvrdu još velikog broja kompanija koje su nagovestile učešće u projektu, čiji sistemi čine mrežu maloprodajnih objekata širom Srbije.

Projekat „Kartice 3+“ je pokrenut u avgustu 2016.godine,a pilot projekat sproveden u Požarevcu i predstavljen 29.08.2017, i na naše veliko zadovoljstvo u akciju se uključilo preko 50 lokalnih preduzeća iz tog grada.Možemo slobodno reći  ,da u i Vašoj opštini postoji zainteresovanost  privrednih subjekata koji bi podržali projekt “Kartica 3+“ i omogućili popuste porodicama sa troje i više dece u svojim maloprodajnim objektima.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije