Fudbal – Srpska liga Vojvodina: CEMENT ZAČARAO GOL, BORAC MATIRAN ZA OSAM MINUTA

13/11/2017

u SPORT

CEMENT ZAČARAO GOL, BORAC MATIRAN ZA OSAM MINUTA
Opovo, 13. novembar 2017;
Borac je i dalje u rezultatskoj krizi. Porazom od Cementa 2:0 u Sakulama nanizali su treću utakmicu bez pobede i pali na petu poziciju na tabeli Srpske lige.

Po prikazanoj igri Borac je mogao i do pobede, ali se nepisano pravilo još jednom pokazalo kao tačno – Borac je promašio šanse, što su Beočinci kaznili i za osam minuta matirali naše fudbalere.

Prvu priliku na meču Borac je imao kada je Marko Milovac ubacio loptu, a Smailagić promašio sa pet metara. Potom je i Barošečević oprobao šut, ali je “bomba” uz pomoć golmana gostiju Romića udarila u prečku. Gosti su takođe imali dve šanse, ali je Kozlovački bio na visini zadatka. Do kraja poluvremena Borac je imao inicijativu.

Isto su nastavili i u drugom poluvremenu. Prvo je Trojanović pogodio stativu, na odbijenu loptu je natrčao Jevtić, ali igrač utakmice golman Romić maestralno se bacio i ponovo odbranio. Potom je i Milan Šušnjar imao priliku, ali je golman Cementa još jednom ostao nesavladan.

Greška na sredini terena kumovala je golu gostiju. Posle presečene lopte Velemir je izbio ispred gola i doneo prednost Beočinu. Samo osam minuta kasnije Gajić je iz kontranapada povećao na dva nula i spakovao bodove na put za Beočin.

Borac – Cement 2:0. Strelci Velemir u 75. I Gajić u 83. minutu: Kozlovački, A. Šušnjar, Vuković, Samardžić, Petrović, Baroševčić (Trojanović), Jevtić (Mitrevski), Smailagić, S. Milovac, M. Milovac, M. Šušnjar.

Rezultati 13. kolo: Dinamo 1945 (Pančevo) – Bratstvo 1946 (Prigrevica) 2:0, Crvena zvezda (Novi Sad) – Bečej 1918 1:5, Mladost (Bački Jarak) – Odžaci 2:2, Borac (Sakule) – Cement (Beočin) 0:2, Radnički (Nova Pazova) – Omladinac (Novi Banovci) 0:2, Radnički (Šid) – Radnički (Zrenjanin) 3:3, Dunav (Stari Banovci) – Bačka 1901 (Subotica) 1:1, Železničar (Pančevo) – Radnički (Sremska Mitrovica) 1:0.

Piše: IGOR VUJIĆ

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

SEFKERIN, 25. mart 2024 – Dvorana "Arena" u gradu Mošonmađorovaru u Mađarskoj bila je domaćin Evropskog kupa u sanda fulkontakt borbama 23. i 24. marta, gde su takmičari osam država ukrstili rukavice u konkurenciji po starosnim i težinskim kategorijama. Odličan uspeh...

Fudbal: Petarda u Opovu na startu Opštinske lige

Fudbal: Petarda u Opovu na startu Opštinske lige

Petarda u Opovu na startu Opštinske lige OPOVO, 24. mart 2024 – Ubedljivom pobedom Opovčani su otvorili prolećni deo sezone Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo. OMLADINAC 1927 (Opovo) – BORAC (Pločica) 5:0 (3:0); Dobro su Opovčani startovali na početku...

AK Spartak: Opovački atletičari održali godišnju Skupštinu

AK Spartak: Opovački atletičari održali godišnju Skupštinu

Opovački atletičari održali godišnju Skupštinu OPOVO, 24. mart 2024 – U velikoj sali Klulturnog centra Opovo,  Atletski klub "Spartak" je održao godišnju Skupštinu kluba. Iznet je izveštaj o radu, finasijski izveštaj i takmičarski izveštaj za 2023. godinu, kao i plan...

najnovije

najčitanije