Košarka – Druga srpska liga: PUN KOŠ ZA RU KOŠ

05/11/2017

u SPORT

PUN KOŠ ZA RU KOŠ
Opovo, 5. novembar 2017;
Košarkaši Opova 99 odigrali su rezultatski najbolju utakmicu u sezoni. Savladali su Ru Koš iz Rume ubedljivo 78:58, ali i pored sigurne pobede igra nije bila lepršava tokom čitavog meča. Nekoliko grešaka naših gosti su koristili da se približe i učine meč neizvesnim. Ipak, na kraju je presudio kvalitet.

Gosti iz Rume odolevali su skoro do poluvremena. Tek posle nesportske greške tima iz Rume Nikolić je vezao četiri poena, pa su Opovčani na odmor otišli sa prednošću 42:34.

Početkom treće četvrtine naši su na momente dozvoljavali protivniku da smanji na šest – sedam poena. Tako je bilo sve do sredine treće četvrtine, kada su Opovčani serijom došli do plus 18 poena i potpuno slomili tim iz Rume. U poslednjoj deonici naši su “spustili loptu” i rutinski meč priveli kraju.

U narednom kolu takmičenja u Drugoj srpskoj ligi (zvaničan naziv je Regionalna liga Sever) Opovo 99 gostuje Lokomotivi u Pećincima, koja ima skor od pet poraza bez pobede.

Opovo 99 – Ru Koš 78:58. Opovo 99: Josić 5 poena, Radojević 4, Nikolić 12, Ristovski 9, Trnavac 8, Cuca 21, Budimirov 4, Ćirović 2, Ristić 13, Truculj.

Piše: IGOR VUJIĆ

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Sportski vikend: U Sakulama se igra derbi prvenstva

Sportski vikend: U Sakulama se igra derbi prvenstva

U Sakulama se igra derbi prvenstva OPOVO, 19. april 2024 – Ovog vikenda, preciznije u nedelju, najveća pažnja biće usmerena na veliki derbi Druge južnobanatske lige – zapad koji se igra u Sakulama između domaćeg Borca i sefkerinskog Tempa. Utakmica koja će...

Atletika: Kup Srbije u bacačkim disciplinama

Atletika: Kup Srbije u bacačkim disciplinama

Kup Srbije u bacačkim disciplinama OPOVO, 18. april 2024 - Dok su se Spartakovi trkači u Crvenki, takmičili na Prvenstvi Vojvodine u krosu, Spartakovi bacači su 14. aprila u Sremskoj Mitrovici učestvovali na Kupu Srbije u bacačkim disciplinama u kategoriji starijih...

Košarka: Opovački košarkaši šesti na kraju prvenstva

Košarka: Opovački košarkaši šesti na kraju prvenstva

OPOVO, 16. april 2024 – Odigravanjem 22. kola tokom proteklog vikenda, završeno je prvenstvo Druge međuregionalne KSV lige – jug. Sa skorom od 10 pobeda i 10 poraza, košarkaši Opova 99 zauzeli su šestu poziciju. Nešto slabiji uspeh od prošle sezone kada su bili peti...

najnovije

najčitanije