Košarka – Druga srpska liga: PUN KOŠ ZA RU KOŠ

PUN KOŠ ZA RU KOŠ
Opovo, 5. novembar 2017;
Košarkaši Opova 99 odigrali su rezultatski najbolju utakmicu u sezoni. Savladali su Ru Koš iz Rume ubedljivo 78:58, ali i pored sigurne pobede igra nije bila lepršava tokom čitavog meča. Nekoliko grešaka naših gosti su koristili da se približe i učine meč neizvesnim. Ipak, na kraju je presudio kvalitet.

Gosti iz Rume odolevali su skoro do poluvremena. Tek posle nesportske greške tima iz Rume Nikolić je vezao četiri poena, pa su Opovčani na odmor otišli sa prednošću 42:34.

Početkom treće četvrtine naši su na momente dozvoljavali protivniku da smanji na šest – sedam poena. Tako je bilo sve do sredine treće četvrtine, kada su Opovčani serijom došli do plus 18 poena i potpuno slomili tim iz Rume. U poslednjoj deonici naši su “spustili loptu” i rutinski meč priveli kraju.

U narednom kolu takmičenja u Drugoj srpskoj ligi (zvaničan naziv je Regionalna liga Sever) Opovo 99 gostuje Lokomotivi u Pećincima, koja ima skor od pet poraza bez pobede.

Opovo 99 – Ru Koš 78:58. Opovo 99: Josić 5 poena, Radojević 4, Nikolić 12, Ristovski 9, Trnavac 8, Cuca 21, Budimirov 4, Ćirović 2, Ristić 13, Truculj.

Piše: IGOR VUJIĆ