Saobraćaj: OD VEČERAS RADOVI NA PANČEVAČKOM MOSTU

03/11/2017

OD VEČERAS RADOVI NA PANČEVAČKOM MOSTU
Beograd, 03. novembar 2017
Kako najavljuje preduzeće Beograd put, saznajemo da će samo jedna saobraćajna traka biti prohodna na Pančevačkom mostu u smeru Beograd-Pančevo od večeras u 21 sat do 5. novembra u 20 sati zbog radova.
Putevi Srbije su najavili da će se popravljati dilatacione spojnice u smeru Beograd-Pančevo, a saobraćaj će se odvijati jednom slobodnom saobraćajnom trakom.
To preduzeće je najavilo i da će sutra, subote, 4. novembra, početi asfaltiranje kolovoza na delu državnog puta od naplatne stanice “Beograd” do benzinske stanice “Mol”, u smeru Niš-Beograd. Radovi će trajati do 13. novembra, a izvodiće se od 7 do 17 časova.
U toku izvođenja radova za saobraćaj će biti zatvorene dve trake – krajnja leva, preticajna i srednja, vozna. Saobraćaj u smeru Niš-Beograd će se odvijati zaustavnom i preticajnom saobraćajnom trakom za smer Beograd-Niš.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Danas počeo mini raspust

Danas počeo mini raspust

VOJVODINA, 28. Mart 2024 Školarci iz Vojvodine od danas do srede, 3. aprila uživaće u slobodnom vremenu tokom prolećnog raspusta. Ostali đaci idu na ovu pauzu od ponedeljka, 29. aprila, na kojoj će biti sve do 7. maja kada se vraćaju u školske klupe. Tada se praznuje...

najnovije

najčitanije