Košarka – KSV mlađe kategorije: MLAĐI PIONIRI KRENULI TEŽIM PUTEM, PRVENAC KADETA

28/10/2017

u SPORT

MLAĐI PIONIRI KRENULI TEŽIM PUTEM, PRVENAC KADETA
Omoljica, 28. oktobar 2017;
Mlađi pioniri Opova 99 poraženi su 57:38 na gostovanju u Omoljici. Direktni konkurent našim dečacima za plasman u razigravanje (Kris Kros će najverovatnije biti prvi) napravio je veliki korak ka tom cilju. Ipak, poslednje kolo će najverovatnije odlučiti putnika u razigravanje, kada će naši dočekati Omoljicu u Opovu.
Naši mladi košarkaši rezultatski priključak držali su sve do poslednjih pet minuta meča. Da je bilo manje grešaka rezultat je mogao da bude povoljniji, ovako ostaje da odigraju dobro u nastavku prvenstva i u poslednjem kolu pobede Omoljicu sa više od 19 poena razlike.
Omoljica – Opovo 99 57:38; Opovo 99: U. Stojanović, Marković, Stojanov, Babajanin, Damjanov, Vaić, J. Stojanović, Petrović, Milićević, Kravar, Jovičin.
Treća sreća. Ova parola svakako važi za kadete Opova 99. Posle dva poraza, Opovčani su došli do prve pobede u sezoni i to na gostovanju u Golubincima. Opovo 99 je savladalo Jadran 54:49.
Kada je prošla treća četvrtina, malo ko je mogao da se nada ovakvom ishodu. U pretposlednjoj četvrtini naši igrači su postigli samo pet poena i gubili sa 12 razlike (na poluvremenu je bilo nerešeno). Onda je usledio pravi šou naših momaka. Uzvratili su domaćinu istom merom, pa i malo više od toga. Postigli su 22 poena u poslednjoj četvrtini, a primili samo pet i zasluženo slavili.

Piše: IGOR VUJIĆ

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Opštinsko takmičenje u atletici OPOVO, 23. april 2024 - Na sportskom centru u Opovu, održano je 15. aprila Opštinsko prvenstvo u atletici, za učenike od 5 do 8 razreda. Učenici su se nadmetali u sledećim disciplinama: 60m, 100m, 300m, skok uvis, skok udalj i bacanje...

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

SAKULE, 21. april 2024 – Veliki derb Druge južnobanatske lige – zapad i i velika fudbalska predstava koju su upotpunili navijači oba kluba na prepunim tribinama stadiona Sveti Nikola u Sakulama. Derbi koji verovatno odlučuje šampiona, ali treba sačekati poslednje kolo...

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

OPOVO, 21. april 2024 – Fudbaleri opovačkog Omladinca priredili su još jednu goleadu za svoje navijače. U 15. kolu Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo, Omladinac je više nego ubedljivo savladao Jedinstvo iz Dubovca. OMLADINAC 1927 (Opovo) – JEDINSTVO...

najnovije

najčitanije