Srpska napredna stranka: NAPREDNJACI OBELEŽILI STRANAČKU SLAVU (VIDEO)

27/10/2017

NAPREDNJACI OBELEŽILI STRANAČKU SLAVU
Opovo, 27. oktobar 2017;
[vsw id=”6OCkzHy-E1k” source=”youtube” width=”625″ height=”344″ autoplay=”no”]
Rezanjem slavkog kolača u prostorijama Opštinskog odbora, danas je Srpska napredna stranka obeležila i proslavila Svetu Petku, stranačku slavu.

Uz prisustvo članova stranke iz sva četiri opštinska mesta, svečanosti su prisustvovali brojni gosti iz privrednog i kulturnog miljea naše opštine, predstavnici javnih preduzeća i ustanova, firmi i udruženja, kao i visoki funkcioneri stranke Branko Malović i Darko Jovanović.

Svetu Petku danas obeležavaju svi odbori Srpske napredne stranke u Srbiji, a centralna svečanost se održava u sedištu stranke u glavnom gradu.

Domaćin slave je ove godine bio potpredsednik Opštinskog odbora Nebojša Kovačević, koji se zahvalio gostima na prisustvu i osvrnuo se na istorijat i rad stranke na lokalu. Prihvativši „jabuku“, odnosno slavsko kumstvo, predsednica Mesnog odbora Sefkerin Kristina Krunić biće naredne godine domaćin slave.

 

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

BARANDA, 3. maj 2024 – Tradicionalno, Baranđani igraju šore na Veliki petak uoči Uskrsa. Nekada je to bio derbi između dva baranđanska kraja – Kukute i Šenđuraca, a sada je to prijateljska utakmica nasumično podeljenih ekipa. Tako je bilo i ove godine, tradicija je...

Raspored bogosluženja za uskršnje praznike u Opovu

Raspored bogosluženja za uskršnje praznike u Opovu

OPOVO, 2. Maj 2024 17h - Veliki Petak - večernja služba i iznošenje plaštanice (petak, 3. maj) 09h -  Velika subota - liturgija  (subota 4. maj) 00:00 - Vaskršnje jutrenje. 9h - Vaskršnja liturgija u (nedelja, 5. maj) 17h  Večernje 07h - Jutrenje (ponedeljak, 6. maj)...

najnovije

najčitanije