Srpska napredna stranka: PREDSEDNIK IZVRŠNOG ODBORA STRANKE DARKO GLIŠIĆ POSETIO OPOVO

26/10/2017

PREDSEDNIK IZVRŠNOG ODBORA STRANKE DARKO GLIŠIĆ POSETIO OPOVO
Opovo, 26. oktobar 2017;
U prepunoj sali Kulturnog centra Opovo danas je održan  sastanak proširenog Opštinskog odbora Srpske napredne stranke na kojem su gostovali predsednik Izvršnog odbora SNS-a Darko Glišić, koordinator SNS-a za južni Banat Branko Malović i član Glavnog odbora SNS Darko Jovanović.

Ovaj sastanak je izazvao veliko interesovanje članstva Srpske napredne stranke, tako da je veliki broj prisutnih morao da stoji u sali. Predsednik Opštinskog odbora SNS Opovo dr Zoran Tasić, na početku sastanka je podneo izveštaj rada stranke u poslednjih godinu i po dana, kao i rezultate aktivnosti lokalne samouprave koju sa apsolutnom većinom vode „naprednjaci“.

Darko Glišić je izneo niz pohvala na račun rada Opštinskog odbora i lokalne samouprave ističući Opovo kao sredinu koja je u prethodnom periodu pokazala puno inicijative i ostvarila dobre rezultate i na stranačkom planu ali i u razvoju opštine. Pored lokalnih tema Glišić je govorio o aktuelnoj političkoj situaciji u zemlji, radu stranke i predstojećim izborima u glavnom gradu.

Branko Malović je u svom obraćanju bio kratak, pozdravio prisutne, a Opštinski odbor Opovo istakao jedan od najboljih u južnom Banatu.

.[vsw id=”9aEZQfVynAI” source=”youtube” width=”625″ height=”344″ autoplay=”no”]

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije