Fudbal – Srpska liga Vojvodina: BORAC SLAVI BARANĐANINA I NASTAVLJA TRKU SA BEČEJCIMA

21/10/2017

u SPORT

BORAC SLAVI BARANĐANINA I NASTAVLJA TRKU SA BEČEJCIMA
Subotica, 21. oktobar 2017;
Borac ne posustaje. Sakuljani su vezali dva trijumfa i dokazali da je poraz u Pančevu od Železničara bio samo loš dan. Gostovanje u Subotici bila je i potvrda toga.
Nije počelo dobro. Već na zagrevanju Borac je zadesio peh, kada se povredio golman Bojan Trivunović, međutim Miodrag Kozlovački ga je odlično zamenio.

Milan Šušnjar, Baranđanin u dresu Borca već u desetom minutu doneo je prednost Sakuljanima. Šušnjar je solo akciju počeo sa pola terena, primio je loptu i krenuo u dribbling. Nanizao je trojicu fudbalera i u bliži ugao matirao golmana Bačke. Tim iz Sakula je dominirao tokom čitavog meča, pa čak i sa igračem manje, pošto je Samardžić dobio crveni karton pred kraj prvog poluvremena.

Igrao se 60. minut kada je sudija Arsić sa pravom pokazao na belu tačku. Loptu je namestio Milan Šušnjar i drugim golom rešio pitanje pobednika. Konačnih 2:0 za goste nagoveštava nastavak trke sa Bečejom, a junak pobede bio je svakako Milan Šušnjar strelac oba gola.

Bačka 1901 – Borac Sakule 0:2. Strelac: M. Šušnjar u 10. i 60. minutu.

Borac: Kozlovački, Vuković, M. Šušnjar (Stojan Milovac), Petrović, Samardžić, Baroščević (od 46. Mitrevski), Smajilagić, Marko Milovac, (od 83. Trojanović), Čigoja, Aleksandar Šušnjar, Jeftić.

Rezultati: Bratstvo – Dunav 4:0,  Radnički SM – Radnički NP 1:3, Bačka – Borac 0:2, Radnički ZR – Mladost 5:1, Omladinac – Crvena Zvezda 3:1, Cement – Dinamo 0:1, Odžaci – Bečej 0:2.

.

 

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Okružno školsko prvenstvo u atletici OPOVO, 28. april 2024 – U Vršcu je 23. aprila održano Okružno školsko prvenstvo u atletici. Vremenski uslovi nisu išli u prilog učenicima, duvao je jak vetar, a kasnije je počela i kiša da pada. Učešće je uzelo 35 škola iz...

Fudbal: Radnički sa novim trenerom upisao pobedu

Fudbal: Radnički sa novim trenerom upisao pobedu

Radnički sa novim trenerom upisao pobedu BARANDA, 28. april 2024 – Pod vođstvom novog trenera Mirka Lutovca, Baranđani su zabeležili pobedu u susretu sa najslabijom ekipom Prve južnobanatske lige. RADNIČKI (Baranda) – BUDUĆNOST (Alibunar) 4:1 (2:0); Očekivano...

najnovije

najčitanije