Borilački klub „Dragon“ Sefkerin: SVAKOG VIKENDA BESPLATAN KURS SAMOODBRANE (VIDEO)

18/10/2017

u SPORT

SVAKOG VIKENDA BESPLATAN KURS SAMOODBRANE
Sefkerin, 17. oktobar 2017;
[vsw id=”Rk-FHkEZTQg” source=”youtube” width=”625″ height=”344″ autoplay=”no”]

Sefkerinski „Zmajevi“ nastavljaju sa lepom praksom besplatnih obuka i kurseva za građane Opštine Opovo i okoline. Nakon slične akcije koju su sproveli u prvoj polovini godine, Borilački klub „Dragon“ ovog puta organizuje jesenji kurs samoodbrane.

Svakog vikenda, subotom i nedeljom od 19:00 do 20:00 časova vrata sportske sale „Ring“ u Sefkerinu otvorene su za sve zaintersovane.

U programu obuke radiće se najefikasnije tehnike lične odbrane pristupačne za sve početnike ovog kursa, a kompletan program vodi licencirani instruktor i trener borilačkih veština Steva Stankov sa asistentima dokazanim na mnogobrojnim takmičenjima i višegodišnjim prvacima države u borilačkim sportovima.

– Kao klub duge tradicije u želji da doprinesemo afirmaciji sportske kulture u našoj sredini svake godine organizujemo ovakve i slične akcije, rekao nam je prvi čovek Dragona Steva Stankov.

Zanimljivo je da nakon ovih obuka veliki broj polaznika nastavlja sa aktivnim treninzima u klubu, a pojedinci ostvaruju i uspešne takmičarske karijere, kao što je to slučaj sa mladim Lukom Petrovim, koji je nakon obuke nastavio da brusi svoj talenat u klubu i ove godine se oktitio najsjajnijim medaljama na prvenstvima Vojvodine i Srbije, kao i Evropskom kupu.

Za upis – prijavu neophodno je priložiti overen lekarski pregled, a sve informacije u vezi upisa i obuke mogu se dobiti pozivom na broj telefona 013/684-615 i 064/912-6766.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

SEFKERIN, 25. mart 2024 – Dvorana "Arena" u gradu Mošonmađorovaru u Mađarskoj bila je domaćin Evropskog kupa u sanda fulkontakt borbama 23. i 24. marta, gde su takmičari osam država ukrstili rukavice u konkurenciji po starosnim i težinskim kategorijama. Odličan uspeh...

Fudbal: Petarda u Opovu na startu Opštinske lige

Fudbal: Petarda u Opovu na startu Opštinske lige

Petarda u Opovu na startu Opštinske lige OPOVO, 24. mart 2024 – Ubedljivom pobedom Opovčani su otvorili prolećni deo sezone Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo. OMLADINAC 1927 (Opovo) – BORAC (Pločica) 5:0 (3:0); Dobro su Opovčani startovali na početku...

AK Spartak: Opovački atletičari održali godišnju Skupštinu

AK Spartak: Opovački atletičari održali godišnju Skupštinu

Opovački atletičari održali godišnju Skupštinu OPOVO, 24. mart 2024 – U velikoj sali Klulturnog centra Opovo,  Atletski klub "Spartak" je održao godišnju Skupštinu kluba. Iznet je izveštaj o radu, finasijski izveštaj i takmičarski izveštaj za 2023. godinu, kao i plan...

najnovije

najčitanije