Pokrajinska vlada uručila poklone za prvake: ZA ĐAKE PRVAKE OPŠTINE OPOVO 116 ŠKOLSKIH TORBI

12/10/2017

ZA ĐAKE PRVAKE OPŠTINE OPOVO 116 ŠKOLSKIH TORBI
Opovo, 12. oktobar 2017;
U Pokrajinskoj vladi juče su predstavnicima 30 opština uručeni poklon kuponi za 3000 školskih torbi za prvake, u vrednosti preko deset miliona dinara.

Ispred Opštine Opovo poklon-kupon je primio predsednik opštine dr Zoran Tasić, koji je tom prilikom u izjavi za medije rekao da mu je veliko zadovoljstvo što će sve đake prvake u Opštini Opovo moći da obraduju ovim poklonom.

U pitanju su rančevi dizajnirani kao školske torbe, ukupno 116, od kojih su po 58 za devojčice i dečake. Od toga za Opovo je namenjeno 55, Barandu 21, Sakule 17 i Sefkerin 23 torbi.

Goste je primio domaćin skupa pokrajinski sekretar za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost prof. dr Zoran Milošević i istakao da ovo predstavlja rezulat timskog rada nadležnih sekretarijata rukovodeći se principom pravednosti.

Potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine-nacoinalne zajednice Mihalj Njilaš je rekao da je današnji dan nastavak obrazovne politike pokrajinske administracije kako bi manje razvijene opštine bile u fokusu, kao i da se uključi što više opština u kojima se obrazovanje odvija i na jezicima nacionalnih manjina.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije