Fudbal – Osmina Kupa FSP Pančevo: SAKULJANI NAPADALI, PANČEVCI U ČETVRTFINALU

11/10/2017

u SPORT

SAKULJANI NAPADALI, PANČEVCI U ČETVRTFINALU
Sakule, 11. Oktobar 2017;
Lep oktobarski dan, ispunjene tribune stadiona “Sveti Nikola” u Sakulama i tim Borca sačekali su pančevački Dinamo u osmini finala Kupa FS područja Pančevo. Na kraju, hladnoća prvog jesenjeg meseca više je zasmetala domaćinu. Dinamo je otputovao  u Pančevo sa pobedom 3:2 i vizom za četvrtfinale, dok izabranicima trenera Savića ostaje da se nadaju boljem rezultatu u nedeljnom prvenstvenom meču protiv pretposlednjeg Radničkog iz Sremske Mitrovice.

Početak meča nije naslućivao konačni skor, Sakuljani su bili konkretniji u napadima, dok se gost opredelio za odbranu i kontra napade. Veliki gubitak za Borac bio je izostanak kapitena Marka Milovca.

Šok je usledio u 19. Minutu kada je kapiten Dinama Tošić matirao golmana Trivunovića. Inače, kapiten Pančevaca je stvarao dosta problema igračima Borca, menjao je strane i bio je nezadrživ u prvom poluvremenu.

Borac je nastavio sa napadima, a u 26. minutu viđena je najbolja prilika, kada je Milan Šušnjar po zemlji centrirao, a Vukašin Milanović sa nekoliko metara promašio petom.

Kao i obićno, usledila je kazna, Arbutina je sam istrčao ispred golmana Borca i poslao loptu u nebranjeni deo mreže.

Sakuljani su napadali, ali su se njihove akcije završavale bez konkretnih šansi za gol. Nizale su se akcije, a jedna iz 44. minuta urodila je plodom. Posle centaršuta Vukovića, Jevtić je nogom poslao loptu u gol za 2:1 posle prvih 45. minuta.

Početak drugog poluvremena doneo je još veći pritisak Borca  Prvo je Trojanović posle solo prodora pao u šesnaestercu, ali je posle kontakta sa igračem Dinama sudija odmahnuo rukom, potom je sudijska trojka procenila da nije bilo ofsajda kod još jedne dobre prilike za Borac. Milan Šušnjar je izveo sjajan slobodan udarac u 65. minutu, ali je lopta prošla pored stative.

Ponovo su se radovali gosti. Igrao se 79. minut, kada je Terzić povisio na 3:1. Nova nada usledila je samo dva minuta kasnije, kada je Borac preko Baroševčića smanjio na 3:2. Mogli su domaći i do trećeg gola, ali se stativa isprečila ispred šuta rezerviste Stevana Mitrevskog.

Piše: IGOR VUJIĆ

Foto: ČEDA VUČKOVIĆ

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

SEFKERIN, 25. mart 2024 – Dvorana "Arena" u gradu Mošonmađorovaru u Mađarskoj bila je domaćin Evropskog kupa u sanda fulkontakt borbama 23. i 24. marta, gde su takmičari osam država ukrstili rukavice u konkurenciji po starosnim i težinskim kategorijama. Odličan uspeh...

Fudbal: Petarda u Opovu na startu Opštinske lige

Fudbal: Petarda u Opovu na startu Opštinske lige

Petarda u Opovu na startu Opštinske lige OPOVO, 24. mart 2024 – Ubedljivom pobedom Opovčani su otvorili prolećni deo sezone Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo. OMLADINAC 1927 (Opovo) – BORAC (Pločica) 5:0 (3:0); Dobro su Opovčani startovali na početku...

AK Spartak: Opovački atletičari održali godišnju Skupštinu

AK Spartak: Opovački atletičari održali godišnju Skupštinu

Opovački atletičari održali godišnju Skupštinu OPOVO, 24. mart 2024 – U velikoj sali Klulturnog centra Opovo,  Atletski klub "Spartak" je održao godišnju Skupštinu kluba. Iznet je izveštaj o radu, finasijski izveštaj i takmičarski izveštaj za 2023. godinu, kao i plan...

najnovije

najčitanije