Humanitarna akcija POMOZIMO IVANI: BARANĐANSKI LOVCI URUČILI POMOĆ IVANI

07/10/2017

BARANĐANSKI LOVCI URUČILI POMOĆ IVANI
Sakule, 07. oktobar 2017;
Članovi Lovačkog društva „Šnjep“ iz Barande priključili su se humanitarnoj akciji POMOZIMO IVANI. Kao što smo već ranije pisali u pitanju je kampanja prikupljanja sredstava za operaciju Ivane Tasić iz Sakula kojoj je dijagnostikovan kancer pluća i kojoj je potrebno 9.000 evra kako bi izvršila operaciju i tretman na klinici Sante Plus u Turskoj.
Baranđanski lovci su prikupili 300 evra, koje je danas predsednik društva Aleksandar Veselinov uručio Ivani. Još jedan lep gest članova ovog Društva, koji su se i ranije pokazali u humanitarnima akcijama.

Nažalost, prikupljanje ide dosta sporo. Tokom ove kampanje odazvali su se Opština Opovo, Opštinski odbor Srpske napredne stranke, Tim United doo, Aktivi žena iz Sakula, Barande i Opova, Inicijative mladih Opovo, poljoprivredno gazdinstvo Nenada Martinova (saznanja koja za sada imamo i izvinjavamo se ako nekog nismo pomenuli), ima pojedinačnih, ličnih priloga, ali sve je to još uvek nedovoljno i daleko od potrebne sume.

U nesreći se pokazujemo kakvi smo ljudi. POMOZIMO NAŠOJ IVANI jer bolest ne bira. PRIKLJUČITE SE OVOJ AKCIJI JER NAŠE MALO IVANI ZNAČI MNOGO!

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Danas počeo mini raspust

Danas počeo mini raspust

VOJVODINA, 28. Mart 2024 Školarci iz Vojvodine od danas do srede, 3. aprila uživaće u slobodnom vremenu tokom prolećnog raspusta. Ostali đaci idu na ovu pauzu od ponedeljka, 29. aprila, na kojoj će biti sve do 7. maja kada se vraćaju u školske klupe. Tada se praznuje...

najnovije

najčitanije