Fudbal – Kapiten Omladinca poručuje: OVO JE NAJVAŽNIJA UTAKMICA, IDEMO U UZDIN PO TRI BODA

07/10/2017

u SPORT

OVO JE NAJVAŽNIJA UTAKMICA, IDEMO U UZDIN PO TRI BODA
Opovo, 07. Oktobar 2017;
Iako je prvenstvo tek u prvoj trećini, za fudbalere Omladinca naredno gostovanje u Uzdinu moglo bi da odredi dalji tok jesenjeg dela sezone. Pobeda bi značila nastavak trke sa vodećim ekipama za gornji deo tabele, poraz bi ih stavio u malo nezgodniju poziciju.
Ipak, igrači iz Opova razmišljaju samo o pobedi.
– Idemo na tri boda. Ovo je najvažnija utakmica u ovom delu prvenstva, pobedom bismo održali priključak sa vodećim ekipama. Svi u timu jedva čekaju nedelju i utakmicu u Uzdinu – počeo je priču Đorđe Grčak, kapiten Omladinca.
U korist našoj ekipi ide i zdravstveno stanje igrača. Trener Nenad Rošulj može da računa na sve igrače.
– Svi smo na okupu, nema povređenih igrača. Odlično smo radili protekle nedelje i spremni ulazimo u meč – izjavio je Grčak.
Naredni meč Omladinac igra kod kuće, gde je u prethodnom kolu savladao Glogonj.
– Nadam se da ćemo posle gostovanja u Uzdinu, dobru igru nastaviti i na domaćem terenu i da ćemo posle pobede nad Glogonjom savladati i Kovačicu.

RASPORED 6. kolo, NEDELJA 15:30h:  Slavia –Spartak 1911, Tempo – Pobeda, Mladost – Polet, Glogonj – Mundial, Unirea – Omladinac 1927.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IGOR VUJIĆ

 

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

SAKULE, 21. april 2024 – Veliki derb Druge južnobanatske lige – zapad i i velika fudbalska predstava koju su upotpunili navijači oba kluba na prepunim tribinama stadiona Sveti Nikola u Sakulama. Derbi koji verovatno odlučuje šampiona, ali treba sačekati poslednje kolo...

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

OPOVO, 21. april 2024 – Fudbaleri opovačkog Omladinca priredili su još jednu goleadu za svoje navijače. U 15. kolu Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo, Omladinac je više nego ubedljivo savladao Jedinstvo iz Dubovca. OMLADINAC 1927 (Opovo) – JEDINSTVO...

Fudbal: Debakl Baranđana u Uzdinu

Fudbal: Debakl Baranđana u Uzdinu

BARANDA, 21. april 2024 – Baranđani nikako da povežu „konce“ u nastavku prvenstva Prve južnobanatske lige, a novo razočarenje za navijače stiže iz Uzdina gde su više nego ubedljivo poraženi. U prolećnom delu sezone Radnički je od mogućih 24, osvojio skromnih šest...

najnovije

najčitanije