Savet za zdravlje: PLAN JAVNOG ZDRAVLJA OPŠTINE OPOVO

07/10/2017

PLAN JAVNOG ZDRAVLJA OPŠTINE OPOVO
Opovo, 07. oktobar 2017;
Na poziv predsednika Saveta za zdravlje Dragana Ugrinova, juče je formirana radna grupa za izradu strateškog dokumenta “Plan javnog zdravlja opštine Opovo za period od 2018 – 2025 godine”. Pored članova Saveta, radnu grupu čine predstavnici lokalne samouprave, Zavoda za javno zdravlje Pančevo, Republičkog fonda zdravstvenog osiguranja Filijala Pančevo, i svi predstavnici javnih ustanova i institucija na teritoriji opštine, nevladininih organizacija i sektora civilnog društva.

U uvodnom obraćanju Ugrinov se zahvalio na podršci lokanoj samupravi ističuči da kao odgovorna vlast koja brine o potrebama  i interesima svojih  građana u ovakvom obimu  i sa ovakvom radnom grupom od 23 učesnika, pristupa izradi ovog vaznog strateškog dokumenta, koji će se posle pripreme i izrade naći na  dnevnom redu  lokalnog parlamenta.

Izrada prolazi kroz nekoliko faza, a u ovom momentu važno je upoznati radnu grupu sa koracima i načinima obrade i prikupljanja podataka kao i analitici potreba našeg stanovništva kao i ispitivanju njihovih želja, prioriteta i namera što sa druge strane može biti i od velke koristi izvršnoj vlasti u planiranju radnih aktivnosti za naredni period. U stručnom, metodološki jasnom izlaganju, interaktivnoj diskusiji radna grupa je prihvatila i pozdravila koncept i sledeći radni sastanak dogovoren je za 30. oktobar, kada će se nastaviti rad na izradi Slike zdravlja naše opštine.

.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije