Potpisan novi kapitalni ugovor: OBEZBEĐENA SREDSTVA ZA III I IV FAZU IZGRADNJE PUTA OPOVO – DEBELJAČA

05/10/2017

OBEZBEĐENA SREDSTVA ZA III I IV FAZU IZGRADNJE PUTA OPOVO – DEBELJAČA
Novi Sad, 05. oktobar 2017;
[vsw id=”LL8_uJSKxo4″ source=”youtube” width=”625″ height=”344″ autoplay=”no”]
Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović i direktor Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine Nedeljko Kovačević, uručili su danas ugovore u vrednosti od oko milijardu dinara, predstavnicima gradova i opština, koji su ostvarili pravo na bespovratna sredstva na javnim konkursima Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine.

Među onima koji su danas potpisali ugovor nalazi se i Opština Opovo sa projektom izgradnje lokalnog puta Opovo – Debeljača III i IV faza. Ispred lokalne samouprave ugovor je potpisao predsednik opštine dr Zoran Tasić.

– Danas smo pristupili potpisivanju III i IV faze izgradnje puta Opovo – Debeljača, čime se nastavlja kompletiranje projekta izgradnje ovog puta. Vrednost potpisanog ugovora iznosi 117.448,672 dinara, a očekujemo da ćemo za prvu i drugu fazu dokumentaciju završiti do 15. oktobra i objaviti na portalu javnih nabavki. Prikupljanje ponudi za izgradnju puta i potpisivanje ugovora sa izvođačem radova očekujemo do 1. decembra i napokon krenuti u realizaciju ovog dugo očekivanog projekta, podjedanko važnog i za Opštinu Opovo i za Opštinu Kovačica, izjavio je danas u Novom Sadu dr Zoran Tasić.

Mirović je obraćajući se predstavnicima opština, izrazio nadu da će usmerana sredstva biti efikasno utrošena, i naglasio da je neophodno pravovremeno, brzo i odgovorno reagovanje prilikom realizacije ovih projekata.

Pokrajinska vlada u saradnji sa Upravom za kapitalna ulaganja, već u januaru planira raspisivanje novog velikog konkursa, čiji je prioritet, pre svega, jačanje ekonomskog razvoja pokrajine. Povodom toga Tasić ističe da Opština Opovo već ima pripremljene projekte i konkursnu dokumentaciju, tako da u narednoj godini očekuje više kapitalnih projekata na teritoriji naše opštine.

.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije